хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Хабад Любавич одобряє Путіна і планує захоплення університетів

  • 15.02.13, 20:15
Головний равин Росії Берл Лазар на сходці Хабад Любавич розповідає сентиментальну історію про Путіна, якого від голоду рятували євреї хасиди (з 1:25)



Перекладаю тільки виступ Берл Лазара, все інше я думаю і так зрозуміло:

"Головним промовцем був головний рабин Росії Берл Лазар. Він розповів історію, котру почув в Кремлі. Каже Берл Лазар: "Президент Росії Володимир Путін розповів мені особисту історію. коли він був маленьким, він ріс у бідній сім'ї. Його батьки були постійно безробітними. На його щастя його сусідами була хасидська єврейська сім'я. І вони завжди запрошували його до себе. Вони були надзвичайно добрі до нього.  І він зрозумів, що вони були не просто добрі до чужої дитини, котра навіть не була євреєм, а добрі до неї в той час і в тому місці, коли було небезпечно це робити. 30 років потому в знак вдячності до цієї сім'ї і поваги до євреїв в цілому, коли він був помічником мера Ленінграду, він дав офіційний дозвіл на відкриття першої єврейської школи в місті".

Цікавий ще момент виступу професора Гарвардського інституту Алана Дершовіца, як ця небезпечна секта фанатиків планує внідрити свої шупальці у наукові заклади. Перекладаю з 3:15:

"Вау, яке зібрання! Яка енергія! Любов! Любов до ідіш-культури в цьому залі просто неймовірна! Коли я чую, як люди кажуть, що вплив юдаїзму знижується в усьому світі, я бажаю їм, щоб вони опинилися тут сьогодні увечері і відчули енергетику...Ось чому сьогодні битва за уми, серця і душі студентів університетів така важлива. І ось чому ми маємо використовувати сіть Хабаду у Пенсильванському, Принстонському та інших престижних ВУЗах країни. Але ми не можемо відпочивати, допоки не буде хоча б одного центру Хабад Шліхім в кожному університеті світу."


Ще не вистачало в університетах цих мракобісних збочених фанатиків. Хасидам місце на звалищі історіїangry
7

Коментарі

анонім

115.02.13, 20:32

Історія ліліПуцьки сльозу викликає! От тільки питання -- для кого в тих відвідинах ліліпуціцьком жидів усе таки була небезпека?
А хабад свою чорну справу робить.

    Гість: R0mmel

    215.02.13, 20:33

    а я за те, щоб в кожному університеті світу лекції та доповіді читали такі люди, як доктор Девід Дюк. Так що нашому МАУПу є чим пишатися, а там це гадюче кубло точно не з"явиться

      315.02.13, 20:35Відповідь на 1 від анонім

      Історія ліліПуцьки сльозу викликає! От тільки питання -- для кого в тих відвідинах ліліпуціцьком жидів усе таки була небезпека?
      А хабад свою чорну справу робить.
      Небезпека була для здорового глузду майбутнього президента Росії.

        415.02.13, 20:37Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

        а я за те, щоб в кожному університеті світу лекції та доповіді читали такі люди, як доктор Девід Дюк. Так що нашому МАУПу є чим пишатися, а там це гадюче кубло точно не з"явитьсяДевід Дюк молодчина. І МАУП також. Хоч хтось намагається відкрити очі на цих покидьків

          516.02.13, 13:40

          Кажеш про негаразди - антисеміт,любиш свою рідну країну- націоналіст,а якщо ще й Люлю не любиш....!!!!

            Гість: lkjmn

            617.02.13, 17:33

            Бач, отруїли хлопця своєю мацою... А міг-би стати нормальною людиною, космонавтом...

              711.03.13, 11:03

              довбані параноїки! Сують свого носу куди тільки можна