Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Про революцію

  • 17.01.13, 15:45
Стосується російський "революціонерів", але те саме можна сказати і про наших "протестантів" і "мітингувальників" проти "злочинної влади"



8

Коментарі

анонім

117.01.13, 16:02

Так і наша революція написана. От тільки хто те написане по-сучасному інтерпритує і донесе до загалу? Коли це станеться і "бомбістів" буде по-більше, а не тільки Запорожець і група Ніженських робінгудів.

    Гість: lkjmn

    217.01.13, 16:30

    Хай не чеше! В рос.імперії було виховано покоління євреїв-терористів, які, власне, і зробили державний переворот. А зараз жиди повиїжджали.

      317.01.13, 16:39Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

      Хай не чеше! В рос.імперії було виховано покоління євреїв-терористів, які, власне, і зробили державний переворот. А зараз жиди повиїжджали.Спочатку ці жиди випестували ідеологію комунізма, починаючи від Маркса закінчуючи Леніном, за яку потім на барикади йшли полуп'яні матроси. Він правий в тому, що без ідеї будь-які революційні потуги марні, що довів помаранчевий мітинг.

        Гість: R0mmel

        417.01.13, 16:52

        одне враження - звиздун-провокатор типу Корчинського. Хай подивиться, скільки людей сидить зараз в Росії по політичним статтям, почитає книжки, програми партій (це з приводу відсутності інтелектуального підгрунтя). Та в Росії за 20 років НС-ідеологія зформувалася з нуля. Людина якій потрібні "кишки і мізки на асфальті" або хвора, або провокатор. Не ті часи зараз, не середньовіччя, і навіть не початок 20го століття. Звісно, цей "побічний продукт" буде при революціях, але з такою риторикою можна вмотивувати або школоту років 14, яка крові не бачила, і думає, що це романтика, або патологічних садистів типу творців Французської та Савєцької революцій. Африканці роблять революції за допомогою мачете і калашів, Америка - за допомогою "пейс-бука". Так який спосіб він закликає наслідувати?

          517.01.13, 17:15Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

          Він вів мову про "Болотних" ліберастів, в них ідеології точно ніякої немає. НС рух там защемили це правда, в них є ідеологія, але немає єдності і лідера. Щодо революцій пейс-бука, то для цього потрібні а) гроші (Америка тим реолюціонерам фейсбука стільки бабла відстигнула, і зброю поставляє сирійцям) б) пропаганда, котру здатне зробити тільки вмотивоване ЗМІ. На правильну революцію ані грошей, ані ЗМІ підтримки надавати не буде. Кольорові революції і податкові майдани це все нісенітниці в яких немає сенсу - отряд Беркута швидко кладе кінець тим всі потугам. Чи ще хтось вірить, що можна вийти з плакатом, крикнути "владу геть" і Яник злякається клоунів з плакатами і втече на Кубу? Це смішно, один загін Беркуту - ніхт податковий майдан, бо там йолка мала б стояти

            617.01.13, 17:24Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

            У нас взагалі ідеологічна партія тільки Свобода, і то там як серед партійців, так і серед прихильників таке ідеологічні "брожения" від лібералізму до ледь не крайнього нацизму і інколи здається, що все що об'єднує це нелюбов до Яника і москалів. Більш чітка платформа має бути, бо один за євроінтеграцію, другий проти, то проти демократії, то за демократію. В економіці я досі не розумію що має бути: капіталізм, соціалізм чи корпоративізм. Розпливчаті формулювання

              717.01.13, 17:45

              Немає сил розводити тут великі дискусії. Але! От відчувається, що тебе у 2004 у Києві не було. Інакше ти б не казав про "нісенітниці". І загін Беркута тоді нічого б не вирішив, а скоріш за все, приєднався до мітингувальників.
              "хтось вірить, що можна вийти з плакатом, крикнути "владу геть" і Яник злякається клоунів з плакатами і втече на Кубу?" - такі "клоуни" називаються громадянами. І - так. Якщо у Києві вийде мільйон, і по півмільйона в інших містах - втече аж бігом. Бо це страшна сила. Той, хто хоч раз це відчув на власній шкірі, ніколи не став би називати тих людей "клоунами". Це взагалі з твого боку дуже і дуже некрасиво, ти не правий.

                Гість: R0mmel

                817.01.13, 17:48Відповідь на 6 від Lost_paradise

                "Свобода" нормальна націоналістична партія європейського зразка. Ліберальна, я б сказав, в хорошому розумінні цього слова. Платформа там досить чітка, просто є питання, по яким може бути "вилка" особистих думок членів та прихильників, а є питання, надважливі для долі нації, по яким існує конкретна позиція партії, і вона незмінна. В економіці, НМД, життя саме покаже, як має бути, коли усунути явні грубі недоліки теперішнього стану. Бо назвати напрямок можна по-різному, а воно само вирулить на більш життєздатну модель. Китай, наприклад - на папері комуністичний, а на ділі - класичний "потогінний" капіталізм, де розрив у доходах між класами в сотні тисяч разів.

                  917.01.13, 17:56Відповідь на 7 від Танк_

                  Помиляєшся, друже, я сам у 2004 році був таким "клоуном". Був я серед мітингу. Ну постояли ми, покричали, на нашій шиї в'їхав один покидьок замість іншого. І що далі? Що змінилося? Україна стала сильною і заможною? Ми змінили систему? Ні, нічого того не сталося, а отже ніякою революцією це не було. Сумно, але це факт. Мені не менше хотілось, щоб мої дії у 2004 році мали якийсь сенс, але вони не мали, я це визнаю. І так само, як я агітував за Ющенка, я міг би так само нічого не робити, результат був той самий. Коли діють з метою "давайте цього скинемо, а того посадимо на престол", то ці дії не мають сенсу. Треба уявляти, що ти хочеш будувати замість того, що бажаєш знести. А на гнилому фундаменті будинок довго не простоїть

                    1017.01.13, 18:12Відповідь на 8 від Гість: R0mmel

                    В Європі якраз зараз визріває націоналістичні партії нової генерації (Британська національна партія, угорський Йоббик, грецька Золота заря, праве крило національного фронту Франції (котре виступило проти Марі Ле Пен і т.д.) і Свобода до речі увійшла з ними в Альянс. І всі вони виступають проти ЄС, тому як можна бути націоналістом і виступати за вступ до ЄС мені ніколи не було зрозуміло. Та й лібералізм серед нових правих не в пошані. Тому тут Свободі треба обирати або вона націонал-демократична, або націоналістична. Судячи по виступам Іллєнка вони все-таки націоналісти, я на це сподіваюсь.
                    http://www.youtube.com/watch?v=qZiqLwM4HDk
                    Та й виросли вони з соціал-національної партії, тому я сподіваюсь також, що вони проти капіталізму. Вони начебто казали про націоналізацію крупних підприємств

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна