хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Хто і як йде нахер.

  • 27.06.13, 23:18

 

 ВОДОЛІЙ. Водолій йде нахер життєрадісно, приспівуючи по дорозі і не озираючись. Нахер так нахер, чого вже там.

 РИБИ. Риби просто йдуть. Знизують плечима, якщо вони є, і йдуть. Ну подумаєш - нахер. Бувало й гірше. Не на розстріл врешті-решт.

 ОВЕН. Овен йде нахер, як істинний Овен - мовчки і зло, твердим кроком і з рішуче розправленими плечима.

 ТЕЛЕЦЬ. Телець з жахом запитає - "тобто як нахер?". І піде всім скаржитися, що його послали. Так, нах ... Уявляєте собі, га? Але врешті-решт все-таки піде, гірко похитуючи головою і нашіптуючи під ніс образливі слова.

 БЛИЗНЮКИ. Близнюки нахер не йдуть. Ну от не йдуть і все. Вони залишаються і дивляться на того, хто послав з докором у погляді. Зрештою, пославший йде нахер сам.

 РАК. Рак засмутиться і постарається з'ясувати, чи точно його послали саме нахер? А ви впевнені? А може, все-таки ...? А-а-а, так, я розумію. А може, не треба? Але як і Телець, зрештою іде, але - гордо.

 ЛЕВ. Лев іде нахер. Його ж послали? Послали. Значить, треба виконувати відповідальне доручення. Коли дійде - обов'язково надішле рапорт про виконання.

 ДІВА. Діва буде плакати. Потім вона буде плакати ще. Потім вона поплаче. Потім вона нерішуче рушить у вказаний бік, зупиняючись по дорозі щоб поплакати. Дійде не скоро, але обов'язково.

 ТЕРЕЗИ. Терези пошлють нахер того, хто послав послав і втупляться у нього з цікавістю. Якщо пославший сам не піде, Ваги постараються умовити його піти разом, тому що удвох веселіше.

 СКОРПІОН. Скорпіон навіть не помітить, що його послали нахер. У нього зовсім інші життєві інтереси і ваші дрібні розбірки його абсолютно не стосуються.

 СТРІЛЕЦЬ. Стрілець буде йти дуже довго, озираючись і зупиняючись по дорозі, задумавшись. І навіть коли піде, періодично буде приходити назад і запитувати - а можна вже повернутися? Ні? Ну добре, що, запитати вже не можна ...

 КОЗЕРІГ. Козеріг йде нахер швидко і рішуче, не обертаючись і не набридаючи. Але потім - о-о-о, він потім обов'язково помститься, будьте впевнені. Козероги - вони такі.

8

Коментарі

127.06.13, 23:23

Близнюки нахер не йдуть. Ну от не йдуть і все. Вони залишаються і дивляться на того, хто послав з докором у погляді. Зрештою, пославший йде нахер са

    227.06.13, 23:26Відповідь на 1 від psilocybe

    Близнюки нахер не йдуть. Ну от не йдуть і все. Вони залишаються і дивляться на того, хто послав з докором у погляді. Зрештою, пославший йде нахер саШо поробиш ! Так воно є!!!

      Гість: rakodron

      327.06.13, 23:26

      про дев пиздеж, по натуре девы жестокие, с намашками захватить мир не для правления, а для полного его уничтожения, они не любят компании и не особо любят других людей

        427.06.13, 23:28

          527.06.13, 23:29Відповідь на 2 від taras021

          Близнюки нахер не йдуть. Ну от не йдуть і все. Вони залишаються і дивляться на того, хто послав з докором у погляді. Зрештою, пославший йде нахер саШо поробиш ! Так воно є!!!100%

            627.06.13, 23:30Відповідь на 3 від Гість: rakodron

            про дев пиздеж, по натуре девы жестокие, с намашками захватить мир не для правления, а для полного его уничтожения, они не любят компании и не особо любят других людейтому вони ш йдуть озыраючись!

              727.06.13, 23:30

              И мстя страшна

                827.06.13, 23:32Відповідь на 7 від ТвинПикс

                И мстя страшнау меня брат козерог, не замечал

                  927.06.13, 23:32Відповідь на 3 від Гість: rakodron

                  про дев пиздеж, по натуре девы жестокие, с намашками захватить мир не для правления, а для полного его уничтожения, они не любят компании и не особо любят других людейпыздеж

                    Гість: rakodron

                    1027.06.13, 23:33Відповідь на 9 від Берта_

                    про дев пиздеж, по натуре девы жестокие, с намашками захватить мир не для правления, а для полного его уничтожения, они не любят компании и не особо любят других людейпыздежпруф!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна