хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

До свята Івана Купала


Другий день в етері розмови про свято Івана Купала: ворожіння,  привороти, спогади, рекомендації по загадуванню снів. Начебто, звичайна людина легко може переломити чиюсь долю, взявши гріх на душу. І залишитись при цьому непокараною.

Та Сталін, коли йшов до влади, зібрав цілу бригаду із храмів Тибету, якіа, добре попрацювавши, порекомендували йому змінити дату народження, щоб успішно  здійснювати  задумане.Так зникло з документів 18 грудня 1878 року, а з'явилось – 21 грудня 1879 року, яке комуністи відзначають і сьогодні. Дата була вибрана недаремно, бо знаходиться на межі переходу від одного знака зодіаку до іншого. І ті, які народились в цей день,  мають надзвичайно сильні енергетичні здібності, які допомагають їм досягати успіхів.( Якщо, звичайно, свої незвичайні здібності не  розтринькають на дрібниці.) Китайські мудреці пояснили майбутньому Вождю: "Таке перенесення непогано вплине на розвиток подій.Треба паралельно домогтися, щоб побільше людей пафосно вітали його в цей день. Передаючи свою енергію...."

До речі, ніде не читала про те.  чи "реконструкції" піддавались місце, години і хвилини народження Йосипа Віссаріоновича. А ці три числа солідні астрологічні центри завжди вимагають прописати, щоб правильно скласти гороскоп. Із власного досвіду знаю. Недаремно Росія, попри інші неназвані причини, так рветься в Горі. Аякже   - батьківщина Вождя.

Ніде також не зустрічала   - що сталося потім із цими мудрецями. Бо Гітлер  в свій час теж користувався послугами Людей із Тибету. Але після того, коли вони перестали його підтримувати, відправив  їх в крематорій...

Зі снами і видіннями теж не все так просто. Якщо Бог  чи Прана (космічна енергія, що підтримує життя на Землі) вирішать, що вам потрібний цей сон, то ви цей сон побачите і не забудете  протягом всього життя. А от коли він збудеться – Бог знає.

Я опишу один із них. Я  і сьогодні,закриваючи очі, бачу в кольорах яскравий сонячний літній день. Я  на своєму подвір'ї .В двір заходять моя бабуся, яка померла місяць тому, і двоюрідний брат. Обоє одягнені в чорний одяг. Я до цього часу відчуваю свій тодішній переляк і крик, який вчинила серед ночі. Вранці одержуємо телеграму: «Володя  помер». Сон збувся миттєво. Матері  брата приснилась в цю ж ніч ( потім виявилась) лише павутина в кутку кімнати. Говорять:" Бог завжди виконує останнє бажання перед смертю". А Володя, Царство йому небесне, народився в тому ж будинку, в якому жила тоді і живу сьогодні. На момент сну моє ліжко стояло на тому ж місці, де колись стояла його колиска. Брат помер під час операції. Останній спалах притомності - як останнє бажання - перекинувся на те місце, де він вперше побачив світ. Іншого пояснення не бачу.

А інший сон збувся через сім років. Після закінчення інституту я поїхала працювати в Чернігівську область. Там же в ніч з 1 на 2 вересня , десь за 16 годин до народження сина, мені приснився сон, який до сьогодні бачу в деталях. Я стою вдома в коридорі, що  знаходиться між хатою і господарським приміщенням. Чую, що в двері постукали, і відкриваю двері. Перед дверима стоїть хлопчик років шести - семи.(Точно таку зовнішність мав син у такому віці. Навіть, одяг мав такий же - саме цікаве те , що я не купляла цей одяг.) Далі, в якійсь серпанковій імлі, стояли чоловік і жінка похилого віку. Я не встигла їх детально роздивитись, бо вони пішли майже відразу, коли я відкрила двері. Першим пішов за будинок чоловік , а потім пішла жінка. А хлопчик залишився перед дверима. Звичайно, тоді цей сон  я не зрозуміла повністю.

Мої батьки захворіли  одночасно раптово і серйозно. А померли: батько , коли сину було трохи більше шести років, а мама  - трохи більше семи років. І я залишилась сама із сином, бо з чоловіком розлучилась ще за життя батьків. "Виторгувати" же у "колишнього"  повернення собі і сину батьківського прізвища змогла лише через три роки після смерті мами.

 P.S. 22.07.2013: 04-30. А от про що попереджають короткі, як спалахи, сни, що почали снитися після 13 червня - лише Бог знає.


5

Останні статті

Коментарі

Гість: Перчинка

16.07.13, 17:24

да уж

    Гість: София Рай

    26.07.13, 17:25

    Це все дуже складно зрозуміти,але факт залишается фактом!Мені дуже часто снятся віщі сни.Присниться щось лихе,і ходиш цілий день,як у воду опущений,думаеш,щоб зі своїми рідними нічого не сталося!Це не дар,а навпаки якась кара Божа!