хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

неймовірні збіги - 2

  • 13.05.11, 08:50
Знаменитий актор Джеймс Дин загинув в жахливій автомобільній катастрофі у вересні 1955 року. Його спортивний автомобіль залишився цілий, проте незабаром після загибелі актора, якась лиха доля почала переслідувати машину і усіх, хто до неї торкався. Судиыть самі: Незабаром після катастрофи автомобіль відвезли з місця події. У той момент, коли машину завозили в гараж, її мотор таємничим чином випав з кузова, роздрібнивши ноги механікові. Мотор придбав деякий лікар, який помістив його у свою машину. Незабаром він загинув під час гоночного заїзду. Автомобіль Джеймса Дина пізніше полагодили, але гараж, в якому його ремонтували, згорів. Автомобіль в якості пам'ятки виставлявся в Сакраменто, впав з подіуму і роздрібнив стегно підліткові, що проходить мимо. У довершенні всього в 1959 році машина таємничим чином (і абсолютно самостійно) розвалилася на 11 частин.
 
Генрі Зигланд був впевнений, що зміг обвести долю навколо пальця. У 1883 році він порвав зі своєю коханою, яка, не в силах перенести розлуку наклала на себе руки. Брат дівчини, у нестямі від горя, схопив рушницю, спробував вбити Генрі, і вирішивши, що куля досягла мети, застрілився сам. Проте Генрі вижив: куля лише злегка зачепила лице і увійшла до ствола дерева. Через декілька років Генрі надумав спиляти нещасливе дерево але ствол був занадто великим, і завдання здавалося нездійсненним. Тоді Зигланд вирішив підірвати дерево за допомогою декількох динамітних шашок. Від вибуху куля, яка все ще сиділа в стволі дерева, вирвалася на свободу і потрапила... прямо у голову Генрі, убивши його на місці.
 
Історії про близнюків завжди вражають, а особливо - ця історія про двох братів-близнюків з штату Огайо. Їх батьки загинули, коли крихтам було всього декілька тижнів від народження. Їх усиновили різні сім'ї і розлучили близнюків в дитинстві. Звідси бере початок черги неймовірних збігів. Розпочнемо з того, що обидві приймальні сім'ї, не радячись і не підозрюючи про плани один одного, назвали хлопчиків одним і тим же ім'ям - Джеймс. Брати виросли, не підозрюючи про існування один одного проте обоє отримали юридичну освіту, обоє прекрасно креслили і теслярували, обоє одружувалися на жінках з однаковим ім'ям Лінда. У кожного з братів народилися сини. Один брат назвав сина Джеймс Алан, і другий - Джеймс Аллан. Потім обидва брати залишили своїх дружин і одружувалися повторно на жінках...з однаковим ім'ям Бетты! Кожен з них був власником собаки з ім'ям Тій... продовжувати можна нескінченно. У віці 40 років вони дізналися один про одного, зустрілися і були вражені тим що весь час вимушеної розлуки проживали одне життя на двох.

У 2002 році сімдесятирічні брати-близнюки загинули з різницею в годину в двох не пов'язаних одна з однією дорожніх подіях на одному і тому ж шосе на півночі Фінляндії! Представники поліції стверджують, що на цій ділянці дороги давно не траплялося аварій тому повідомлення про дві аварії в один день з різницею в годину вже стало для них шоком, а вже коли з'ясувалося, що жертвами стали брати-близнюки, офіцери поліції не змогли пояснити подію нічим іншим, як неймовірним збігом.
 
Близнюки Джон і Артур Мауфорт жили зі своїми сім'ями на відстані 80 миль один від одного. Увечері 22 травня 1975 року обидва брати відчули сильний біль в грудях. Їх сім'ї (які в той момент і не підозрювали, що відбувається в сім'ї родичів) практично одночасно помістили обох братів в різні лікарні. Приблизно в один і той же час обидва брати померли від серцевих нападів.
 

Відомий австрійський художник-портретист дев'ятнадцятого століття Joseph Aigner кілька разів робив спроби самогубства. Перший раз він намагався повіситися у віці 18 років, проте був несподівано зупинений ченцем-капуцином. У 22 роки він знову спробував ще раз, і знову був врятований тим же таємничим ченцем. Через вісім років художник був засуджений до шибениці за свою політичну діяльність, проте своєчасне втручання все того ж ченця допомогло пом'якшити вирок. У віці 68 років художник все ж вчинив самогубство (вистрілив з пістолета в скроню). Відспівував його все той же чернець - людина, чийого імені так ніхто і ніколи не дізнався. Невиясненими залишилися і причини такого трепетного відношення ченця-капуцина до австрійського художника.

Далі буде...

выд користувача Маруся ПатрикееWна
4

Коментарі

113.05.11, 09:22

    Гість: ElemCold

    213.05.11, 10:55

      313.05.11, 15:58

      Капєц просто ...

        Гість: Shurik88

        414.05.11, 07:36

          анонім

          521.05.11, 19:50

          О глибино багатства, і премудрости, і знання Божого! Які недовідомі присуди Його, і недосліджені дороги Його!
          Бо хто розум Господній пізнав? Або хто був дорадник Йому?
          Або хто давніш Йому дав, і йому буде віддано?
          Бо все з Нього, через Нього і для Нього! Йому слава навіки. Амінь.
          (Послання апостола Павла до римлян 11:33-36).