хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Газетна історія

  • 03.03.11, 09:51
Історію розповів мій дядько.У студентські часи його друг(студент політеху) погодився пригледіти за квартирою родичів (тітки і дядька), які від'їжджали на відпочинок. Сам друг жив в гуртожитку, і перспективі, що відкривалася, був радий неймовірно. У родичів була живність: кіт (розпещений донезмоги) і пара папужок. Тітка давала настанови:-Ось це гроші тобі на харчування, це-мясо для кота (він у нас харчується тільки м'ясом), а це корм для папужок.

Дядько і тітка відбули на південь. Друг залишився один в шикарній квартирі. Два дні гулянки (із активним вживанням спиртних напоїв, а куди ж без них!) Гроші, залишені тіткою, витрачені усі. Ще через день закінчився власний грошовий запас. А їсти-то хочеться! З"їв м'ясо, призначене для кота потім став варити кашу з корму для папужок. До моменту приїзду родичів кіт (який раніше міг повернути ніс від вирізки) активно харчувався солоними огірками, а папуги були раді крихтам із столу. Бідні нерозлучники схуднули і втратили частину пір"я. І ось настав день приїзду Дядько і тітка оглянули чисто вимиту квартиру (студент постарався). І тут тітка побачила кота, що доїдав свій солений огірочок :

- Що це? Що він їсть? Огірок? Солений?

Студент з незворушним видом:

- Напевно вітамінів бракує!

Тітка побачивши папужок:

- А папуги чому такі худі і облізлі?

- Нудьгували, нічого не їли, зовсім...Сам здивувався...Птахи, а така відданість...

Тітка розплакалася.

Папугам насипали корм. Вони обжерлися так, що не могли злетіти, а лише сиділи в клітці не вірячи своєму щастю. Кіт же після цієї історії став робити хованки про чорний день (за диваном, шафою і так далі) Хованки, природно, псувалися, видаючи непередаване амбре.

P.S. Студента більше не просили доглянути за квартирою і тваринами.

від користувача Виталий Волянский
7

Коментарі

14.03.11, 10:54

    24.03.11, 11:22

      34.03.11, 21:35

      безответственная молодежь

        45.03.11, 06:40Відповідь на 3 від etaT nidaN