хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

20 нестандартних способів застосування горілки

  • 27.02.11, 11:07
Щоб без болю зняти з рани лейкопластир, промочіть його горілкою. Вона розчинить клей.

Щоб прочистити мастику швів у ваннах і душах, наповніть пляшку з розпилювачем горілкою, нанесіть на мастику почекайте п'ять хвилин і змийте водою. Алкоголь в горілці вбиває грибки, плісняву та ін. мікроорганізми.

Щоб прочистити лінзи окулярів, протріть їх ганчірочкою, злегка зволоженою горілкою. Алкоголь в горілці почистить скло і уб'є бактерії.

Продовжіть життя бритвених лез опустивши їх в склянку з горілкою після гоління. Горілка дезинфікує леза і не дає їм заіржавіти.

Побризкайте горілку на плями від блювоти, потріть їх щіткою, потім промокніть досуха.

Використовуючи шматок ватки, нанесіть горілку на обличчя в якості в'яжучого засобу; вона прочистить шкіру і звузить пори.

Додайте скляночку горілки в пляшку шампуню. Алкоголь прочищає скальп, видаляє токсини з волосся і стимулює ріст волосся.

Наповните півлітрову пляшку з розбризкувачем горілкою і бризкайте на мух, ос і бджіл, для їх знищення.

Налийте півсклянки горілки і півсклянки води в целофановий пакет і покладіть його в морозильник. Такий пузир з льодовою  рідотою, що утворилася, може бути використаний для зняття болі та синців.

Наповніть банку з-під майонезу свіжими квітами лаванди, залийте горілкою закрутіть кришку і поставте на сонці на три дні. Процідіть через марлю і використовуйте настоянку як мікстуру при болях в кістках і м'язах.

Зробіть власну рідину для полоскання рота, розмішавши дев'ять столових ложок меленої кориці в склянці горілки. Процідіть. Розмішайте з теплою водою і полощіть рот. Не ковтайте.

Вмочіть ватку на сірнику в горілку і доторкніться кілька разів до герпесу на губах, щоб він присох.

Якщо лопне пухир, налийте на нього горілку, в якості місцевого знеболюючого і для дезинфекції.

Щоб позбавитися від лупи, розмішайте в склянці горілки дві чайні ложки меленого розмарину. Дайте настоятися два дні, процідіть, ввітріть в скальп і дайте висохнути

Щоб позбавитися від вушного болю, крапнітьекілька крапель горілки у вухо. Почекайте кілька хвилин потім промокніть. Горілка уб'є бактерії, які викликають запалення і біль у вусі.

Щоб понизити жар, потріть горілкою спину і груди.

Щоб позбавитися від поганого запаху ніг, помийте їх горілкою.

Горілка допоможе продезинфікувати опік медузи і зніме біль.

Налийте горілку на опік від отруйного плюща, вона допоможе розчинити токсичні олії на шкірі.

Прополощіть горілкою рот при зубному болі. Ясна поглинуть деяку кількість, що притупить біль.

від користувача rekc
3

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

128.02.11, 13:33

Додайте скляночку горілки в пляшку шампуню. Алкоголь прочищає скальп, видаляє токсини з волосся і стимулює ріст волосся.

    228.02.11, 14:57Відповідь на 1 від Гість: Лютый Гриня

      328.02.11, 16:12

      Додайте три краплі води до літру горілки. Ретельно перемішайте. Випийте цю мікстуру рюмками об"ємом від 50 до 100 грамів на протязі не більше двох годин. Закусуйте, краще всього підходить сєльодочка, картопелька та цибуля. Лікує абсолютно всі хвороби! ( щоправда, тимчасово )

        41.03.11, 06:49Відповідь на 3 від Танк_

          51.03.11, 11:18Відповідь на 4 від rosa19631