хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Нав'язливий сервіс

  • 25.02.11, 10:22
Говорять, історія ця була насправді - почула в травматології, хоча людини, з якою це сталося не бачила... Розповів історію в травматології сам потерпілий...

" Вечір. Темно. Підхмелілий повертаюся додому. У капець закотився маленький такий, осоружний камінчик - ну, самі знаєте, спочатку не звертаєш уваги, потім терпиш, потім неохота роззуватися на вулиці... Коротше, підійшов до стовпа, взявся міцніше за нього і... став нервово так трясти ногою - раптом вискочить?. Хвилин через п'ять проходить мужик, побачив мене, схопився за голову, почав звати на допомогу... Я, продовжуючи трясти ногою, озираюся - нікого не грабують, вулиця порожня, - з чого б він?. А він забігав так нервово, пошарив очима навкруги, забіг в сусідній під'їзд, кричить: "Ну слава богу"!.

Вибіг з під'їзду з палицею - здорова така, схоже ніжка від столу - і до мене. Поки я сп'яну міркував, що до чого, він мене по руках і огрів... Я від здивування стовп не відпускаю... Він ще і ще - з розмаху... Тут я свідомість і втратив... Опритомнів в лікарні... Обидві руки переламано. Піднімаю очі - мужик вчорашній стоїть  - винуватий такій. Я трохи з ліжка не впав... А він: - Пробач, заради Бога, я під градусом був - не зрозумів що до чого... Йду - дивлюся - людина в стовп вчепилася, труситься, гадаю - під напругу потрапив! Що робити?!!! Вулиця порожня нікого немає... Взятися голими руками бо-юсь... Добре, що палицю знайшов, насилу тебе від стовпа відірвав.".

Громадяни! Перш ніж надавати допомогу, запитаєте себе- а чи потрібно, собсстввенно??

від користувача Irenа Prozorsky
4

Коментарі

126.02.11, 06:55

Гарний варіант! Якби потерпілий був у сандалях, то виглядало би переконливіше. Вперше почув на одній шахті - там взагалі було відшліфовано "не підкопаєшся". В лаві забійники працюють в "чунях", це такі калоши, вирізані з гумових чобіт у яких додатково відрізано носок, щоб штиб (дрібне вугілля) легко витрушувався. Так по тексту, людина вилізла на штрек і витрушувала штиб з чуня, тримаючись за елекричний кабель до комбайна (600v), а руки поперебивав йому напарник-практикант "обаполом" (дошка 2м Х 4см)

Сумніви почали закрадатись, коли почув історію на 3-й чи 5-й шахті поспіль. А вміють же розповідати... Точно "пам'ятають" в чию зміну було, і хто бригадир, і хто у медпункті чергував і яка погода в той день була....

    226.02.11, 06:59Відповідь на 1 від Східняк

      326.02.11, 20:36