Євангельське.

  • 20.08.14, 19:45


Сльози на очах... Євангельське.
Збираємо сьогодні по селу продукти для фронту. Вийшла ось ця бабця.
Каже - я ходити не можу. Ось нате вам гроші - купіть. В старечих долонях 50 грн.
Ось чому ми переможемо.


О русской широкой душе

  • 20.08.14, 02:30


Сидимо, бухаємо трохи. Говоримо про ментальності різних народів… Зокрема, про грузинів і про їхню щедрість. Колись один великий і значітєльний силовий начальник в Батумі на пляжу подарував моєму куму служебний номерний пістолєт. Бо в нього з лічних вещей тоді був тільки пістолєт і труси… Хотів і труси отдать, ну кум одказався… А утром прийшов по пістолєт, і було йому дуже соромно… Бо для грузина забрать подарок назад – це проклятіє на всю жизнь…. Каже: ладно оставь сібє, ну дай мнє на дєнь, я сдєлаю муляж…

А зараз нами також один грузин. Дуже хороший, великий і щирий… Він щодня видає сентенції в стилі раннього Мао Цездуна. Вчора каже: “панимаєш, я хароший чєлавєк люблю, а плохой чєлавєк – я не люблю”… І шо тут возразиш? … А сьогодні брив голову і питав у мене, скільки раз я бриюся в тиждень? Та кажу, коли як – два-чотири рази в тиждень… А він мені каже: а я знаєш как дєлаю? – Когда волос растьот, то я брєюсь, а когда нє растьот – то нє брєюсь… І опять же таки – все правильно…

Але мій друг Сєня, каже шо все це лєгенди про всякі народи… От, каже, є такий міф про гостіпріімну руську душу… Так, от каже Сєня, я с німі (с руськими) работаю двадцать лєт… Болєє жадного народа я нє встрічал нікогда і нігдє… Я в Києві був у всіх своїх партньорів… На дачі, в бані, на квартірі. В Москві – ніколи ні в кого… Так шо йдуть вони нахуй!

Понятно, москалі? – Нахуй ідіть!!! Навсігда. Це вам від Сєні!!!


Дослідник Чепінога

— А где же рыба?

  • 20.08.14, 01:39



" — А где же рыба?
Господи, как я ждала этого вопроса.
Продавщица за ледяным прилавком тоже его ждала, но чувств моих не разделяла: она тут же подобралась, насупилась и сказала, указав на бледное филе из Армении:
— Вот.
— Нет, где лосось? — не унималась покупательница, дородная тетка в золоте.
— Нету.
— Это что ж такое? И вчера ведь не было лосося.
— И вчера не было, — угрюмо согласилась продавщица.
— А где же он?
Продавщица вперилась в покупательницу тяжелым взглядом:
— Бог знает.
Полный мужчина, неспешно оглядывающий рыбный прилавок, лениво вступил в разговор:
— Женщина, не будет больше лосося. Санкции ввели. Новости смотреть надо.
— Санкции? Какие санкции? Против лосося санкции?
— Против американского народа. Ну и всех этих европейцев.
— А лосось тут при чем?
— Запретили ввоз иностранных продуктов.
— А как же вот это вот, из Армении?
— Это можно.
— Нет, я ничего не понимаю! — изумилась тетка. — Почему нельзя сделать так, чтобы американцы не ели лосося? Почему надо сделать так, чтобы мы не ели лосося?
Мужик на секунду задумался, а потом неожиданно твердо ответил:
— Ничего, придет и их черед. Когда мы выиграем войну, никто не будет есть лосося."

(с) Ольга Бешлей.

Через сраку але навпростець.

  • 19.08.14, 01:59
Іван Семесюк

Як кармознавець і провидець вангую очевидне.

Запит на оновлення суспільства - надпотужний. Про це свідчить поява тонкого але несамовитого прошарку кшатріїв і берсерків які пірнають в обійми "Граду" як в холодне джерело.

Кріпацька інерція жити "як ото завжди було" - люта. Про це свідчать ларькі с півасом і тєлєвізором під навєсом. Тєлєвізором який крутить гарні кліпи з пающімі пьоздами.

Ці ларькі їбошать нині на Майдані. Ля-ля-ля, я пающая пізда. Просто там, де змосковщені мусора вбивали людей пачками, продається холодна "Балтіка". Балтіка тройка. Метр в метр, де лежали тіла вбитих, шанобливо укриті ковдрами. Ларьок с півасом над плямою свіжої бурої крові. Зараз. Разлівноє. Свєжайшеє.

- Па чом Чєрнігівське?
- Па адінадцать грівєн.
- Аткривачка єсть?
- Ой, а мєльчє єсть дєньгі, а то здачі нєту.

Небесну Сотню. Кулями зі снайперських рушниць. Вбивали людей. Ларькі. Півас. Пающіє пьозди. Небесна Сотня. Ля-ля-ля.

Відчуваєте дисбаланс? Звичайно.

Там де має бути зелене поле, тиша і білені хрести, нині лунає блядське музло, ходють мусора (тимчасово чемні) з євразійськими фуражками на пласких потилицях і ллється свєжий півас.

Отже, маємо хімічний конфлікт як ото в лабараторній колбі з карбітом. І він їбане. Начувайтеся.

Буде нам і хунта, і чорні генерали, і розстріли, і кара буде. І буде, часом, хвороблива жорстокість до своїх. Пизда буде. І мене, можливо, (абсолютно не за що) хлопнуть чорні гайдамаки. Все буде через сраку але навпростець. Бо давно пора навпростець, без схємочєк.

Новий український міф постав і він не буде плескатися в дірявих ночвах з гнилим лайном з аграрно-посєлкового колектора.

Просто ми, через свою актуально-історичну недосвіченість, не дуже врубаємо, що таке "чєловєк с ружьйом". І що таке, коли "человєков з ружьйом" дохуя, і вони з фронту, і їх заїбало. А там різні люди є. І не лишень ті, кого заїбало. А є ще й просто дохуя відморозків, які пірнуть в кармічні струмені перерозподілу реальності.

Десь там, серед АТОшного степу, бродить вкраїнський Піночето-АтаТюрко-Бонапарт, курить приму і носить скромні майорські погони.

Работа такая...

  • 19.08.14, 00:57

Вчера.18.08.14. 18.25
Звонит Юра: " сегодня пострадал батальон 25-ки , погиб муж Танюхи , ты на месте?"
" я лечусь и не в городе" говорю я!
Он :" дай 4 рэксов со мной "
Я:" зачем?"
Он" еду вытаскивать раненых в ... Донецкая обл."
Я:" та ну на хер, на чем , на своих джипчиках, с боями будете прорыватся???"
Он : " скорее всего ,да, 25-ку надо спасать хоть как то"
Я, с горечью, отговаривать не стал, знаю его. Хорошо , работаем, там парни, хоть кто - то, сам знаю!
Позвонил парнишке, который кстати на фото во флаг замотан спящим , надо старина...ты + 3 .
Ответ:" принял командир, дайте 5 минут и... я выпил пиво")))



Короче вчера в 12 ночи мои + Марченко выехали в Киев , Бирюков уже одетый ждёт , поехали типа в "ДНР" , звоню каждый час, живые???? ДА.
успокоился!
морг...Таня...муж.. горько.
ребята, погибшие , раненые ...

Мораль басни:
советник президента ого-го!!!!
простой медик на самом деле, горит душа за каждого!
до сих пор там. не хотел писать , но , до сих пор не сплю, жду звонка , со словами:" командир все ровно, пацанов вытащили , едем домой!!!
а я на жопе.. !!!

как то так. Маленький(огромнейший ) поступок . без разглашения , работа такая. Юра , оно ему нахуй не надо! но упёртый сука как вол.

берегите себя .



updt: Мурзікньюс від 17.08.14

  • 18.08.14, 00:22

Ну шо вам сказати, при святій неділі новин небагато но вся якіто прибацані.

 

День як уже заведено начався з уже порядком поднадоївшого усім хуйлостанського передвіжного аттракціона гуманітарной щєдрості, по поводу якого Україна признала цей долбоєбізм гуманітарним грузом а 16 камазюр попиталися проїхать у луганду, но шото там не зрослося і процес одложили на понеділок. Вчоний кіт щитає шо якшо так піде дальше, то цей проект малосєрійний може перерости в епічну сагу під названьєм "Хуйлостанські дальнойобщики" яку ше зможуть оглядати наші діти і онуки (страшна шутка).

Да, зутра тирнет а также гамноньюси билися в істєріці по поводу того ультіматума шо Ярош виставив ПеПе, по смислу- знімайте нахуй хенєрала Євдокімова іначе прийдемо до Києва і будемо проводити ломотерапію. По відімому ПеПе то мовчки вислухав і дав Авакову вказівку звільнити Євдокімова, но Аваков був би не Аваков якби не прокоментірував цей свій пройоб у мордокнижці. Не буду вам повторювать то всьо гамно яке летіло в Яроша, якшо вам інтересно почитайте, но сама главна мисль звучала так - "мол Євдокімова, я вже два тижні як звільняю, но блять ніяк не зберецця кабмін шоб підписати нужную бамажку".Тут вчоний кіт канєшно прослєзілся од умілєнья і даже попитався зробить вид шо у то повірив, но як назло вмішався у полєміку Авакова синаша, який з мажоровським апломбом попитався ше кинути гамна у зама Яроша, Березу Борислава от вам скріншот



особенно пікантно прозвучав вопрос в сторону русскоязичного Берези "пачіму ви клоуни нє гаварітє на русском язикє, впрочєм і Береза в долгу не оказався і посовєтував Сашулі менше кокса нюхать,ну шоб пам'ять була краща, но про то попіжже.

Ага, ше була вранці важна новость про то, шо Україна через МЗС попросила військову допомогу у НАТО і ЄС, хотя якшо по чесному ніхто нас окрім нас самих не буде захищать, шо і підтвердило увечері НАТО заявою про то шо "недайбоже хуйлостан нападе на країну члена НАТО то тутже і війна почнецця, ну тоїсть нам від того не холодно ні жарко, бо ми не в блоці. До речі зараз у Германії ідуть преговори на рівні МЗС по поводу конфлікту на востоку, шо може бути поводом для оптімізьму.

Ну і гран-прі у катєгорії "Павлік Морозов форева" получає синаша який зачотно злив папашу, ну тоїсть Сашуля Аваков за то шо повторив у мордокнижці тошо піздить в кругу сім'ї про правий сєктор хвейсбук-міністр Аваков, по цьому поводу вчоний кіт щитає при налічії таких нащадків даже прослушка якби лишня. Хотя як каже народна мудрість повна бочка мовчить а пуста гучить абож як пердіти зібрався то вважай би не всрався.

АТО іде, майдан гряде.

Будьмо уважні.




Ви спите, а в цей час один Аваков їбе іншого Авакова.