Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Чим Чечня відрізняєцця від Ічкерії

  • 15.01.15, 16:56

Когда 31 января 2000 года, при прорыве из осажденной чеченской столицы, чеченские воины узнали, что выход из города Джохар заминирован, кто-то предложил пустить вперёд русских военнопленных, мол их не жалко.

И тогда Лечи Дудаев сказал, что они тоже люди, что нам не пристало уподобляться русским. Впереди должны идти мы сами, командиры!
С ним согласились все.

Лечи хотел пойти первым, но его отстранил Шамиль Басаев и вышел вперёд… Через несколько шагов он взорвался… Ему оторвало ступню.

Тогда вперёд вышел Лечи Дудаев и тоже через несколько шагов подорвался, и погиб...

За ним «разминировать» проход своими телами, пошли остальные чеченские генералы.так они и шли, взрываясь и прокладывая СВОИМИ телами дорогу другим, в числе которых (идущих сзади) были и русские военнопленные…

http://www.adamalla.com

***

Захисник донецького аеропорту розповів про допит полонених чеченських “поліцаїв”, які були захоплені в ході вчорашніх запеклих боїв. Про це повідомляє “Вечірня Умань”, передають Патріоти  України.

“Кадирівці є. Ось двоє стоять зараз перед нами на колінах, соплями вмиваються. Плачуть, просять залишити живими. Кажуть, їх “змусили”. Противно слухати. Люди без гордості. Це не людина гір, а якісь паскуди”, – розповів “кіборг”.

При цьому самі полонені кажуть, ніби тільки приїхали і не знали, куди їх відправляли.

“Кажуть, що служили в поліції. Дали присягу Кадирову і Путіну. Їх вночі підняли і відправили “у КТО “(контр терористичну операцію – прим. ред.) Тільки в Донецьку зрозуміли, що в Україні”, – додав він.

“Кіборг” зазначив, що у нього є чітке відчуття, що “добровольців” привозять на Донбас як гарматне м’ясо. “Таке враження, що їх зливають. Гарматне м’ясо. Привозять сюди на забій. Про них не дбають, командири у них ніякі. Якби у командирів був розум, вони б залишили аеропорт в спокої”, – додав військовий.

Крім того, українець додав, що, на його думку, “їх сюди саме і відправляють, щоб “утилізувати”. Тому що напевно дуже багато “чурок” розвелося в Росії. Може, є загроза, що скоро росіян не залишиться. Ось Путін і позбавляється від всякого “сміття”. А Мотороли, Гіві, Кадиров, йому в цьому допомагають”.

Також він розповів, що в ході боїв 13 січня навколо позицій українських вояків “вся земля всіяна їх трупами”. “Всі підходи завалені” м’ясом “, – додав військовий.

Також він розповів, що українська артилерія протягом вчорашнього дня стріляла мало, але виключно точно.

“Стріляли мало. Але чимось таким і так влучно, що багато й не треба було. Рознесли точки з гарматами і “Градами”. Напевно, наші з “Буйни” накрили се парів. Тому що гриміло так, що земля ходором. Якщо раніше ми постійно коректували, снаряди сипалися з неба десятками – то переліт, то недоліт, – то зараз точно по точках”.

На завершення розмови він додав, що наказу відступати захисники аеропорту не отримували – “є наказ не віддавати жодного метра нашої землі”.


9

Коментарі

115.01.15, 18:29

Кадирівці - собаки. Коли їх притиснути, піджимають хвости, скавчать і усіляко намагаються викликати жалість.
Але якщо цю жалість проявити, вони сприймають це за слабкість.
Коли сила на їх боці, вони теж поводяться як собаки, як свора осатанілих собак.

    215.01.15, 18:29

    У дочери клиентка с верующими от своей общины возили в Славянск продукты и др. помощь. Говорят наши бойцы, что россияне все понимают и воевать не хотят. Стреляют куда-нибудь по полям. А местные говорили, есть у них там пригорок. так в лунную ночь видно, как туда тянут орудия и шмаляют по всем четырем сторонам, а кто они - неизвестно. Кому-то очень выгодно стравливать обе воюющие стороны
    Может таким способом утилизируют и старые боеприпасы и военную технику, а заодно и биомусор, коего в россии дофига
    А наших жалко, гибнут ведь

      Гість: DIO101

      315.01.15, 18:31

      Тем и отличается , что воины погибли или в подполье, а козоебы служат Кадырову и режиму который убивал их соотечественников включая женщин и детей

        415.01.15, 18:31

        Муж сказал, кто-то ролик в нете ему показывал, как кадыровец на камеру нашему пленному голову живьем медленно отрезал Кадыровцев- только в расход

          515.01.15, 19:58

          не кадыровцам не кацапам верить нельзя