хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Через сраку але навпростець.

  • 19.08.14, 01:59
Іван Семесюк

Як кармознавець і провидець вангую очевидне.

Запит на оновлення суспільства - надпотужний. Про це свідчить поява тонкого але несамовитого прошарку кшатріїв і берсерків які пірнають в обійми "Граду" як в холодне джерело.

Кріпацька інерція жити "як ото завжди було" - люта. Про це свідчать ларькі с півасом і тєлєвізором під навєсом. Тєлєвізором який крутить гарні кліпи з пающімі пьоздами.

Ці ларькі їбошать нині на Майдані. Ля-ля-ля, я пающая пізда. Просто там, де змосковщені мусора вбивали людей пачками, продається холодна "Балтіка". Балтіка тройка. Метр в метр, де лежали тіла вбитих, шанобливо укриті ковдрами. Ларьок с півасом над плямою свіжої бурої крові. Зараз. Разлівноє. Свєжайшеє.

- Па чом Чєрнігівське?
- Па адінадцать грівєн.
- Аткривачка єсть?
- Ой, а мєльчє єсть дєньгі, а то здачі нєту.

Небесну Сотню. Кулями зі снайперських рушниць. Вбивали людей. Ларькі. Півас. Пающіє пьозди. Небесна Сотня. Ля-ля-ля.

Відчуваєте дисбаланс? Звичайно.

Там де має бути зелене поле, тиша і білені хрести, нині лунає блядське музло, ходють мусора (тимчасово чемні) з євразійськими фуражками на пласких потилицях і ллється свєжий півас.

Отже, маємо хімічний конфлікт як ото в лабараторній колбі з карбітом. І він їбане. Начувайтеся.

Буде нам і хунта, і чорні генерали, і розстріли, і кара буде. І буде, часом, хвороблива жорстокість до своїх. Пизда буде. І мене, можливо, (абсолютно не за що) хлопнуть чорні гайдамаки. Все буде через сраку але навпростець. Бо давно пора навпростець, без схємочєк.

Новий український міф постав і він не буде плескатися в дірявих ночвах з гнилим лайном з аграрно-посєлкового колектора.

Просто ми, через свою актуально-історичну недосвіченість, не дуже врубаємо, що таке "чєловєк с ружьйом". І що таке, коли "человєков з ружьйом" дохуя, і вони з фронту, і їх заїбало. А там різні люди є. І не лишень ті, кого заїбало. А є ще й просто дохуя відморозків, які пірнуть в кармічні струмені перерозподілу реальності.

Десь там, серед АТОшного степу, бродить вкраїнський Піночето-АтаТюрко-Бонапарт, курить приму і носить скромні майорські погони.

24

Коментарі

Гість: Старий Семен

119.08.14, 02:12

Український дзенпохуїзм несумісний з "бєссмислєнним і бєспощадним бунтом". Щось буде, але спочатку будуть спроби домовитись мирним шляхом.

    219.08.14, 02:21

    об этом подумают "папизжее".

      Гість: Тираъ

      319.08.14, 02:33Відповідь на 1 від Гість: Старий Семен

      третій варіант буде

        Гість: Старий Семен

        419.08.14, 02:34Відповідь на 3 від Гість: Тираъ

        третій варіант будеЯкий саме?

          Гість: Тираъ

          519.08.14, 02:36Відповідь на 4 від Гість: Старий Семен

          Найкращий. Той що мені бачиться.
          Формування Територіальних Громад. Яких ще немає де юре в Україні. Жодної

            619.08.14, 06:41

            1. В статье много ошибок. Как грамматических, так и фактических.
            а) например пающие не "пьозды", как Вы изволили выразиться, а звьозды.
            б) никто никого валить не будет, ибо уже и кролик и пастор и мвд вкупе с камбатами (первые решили въехать на чужом х-ю, т.е - простите - горбу ) в рай (сиречь в парламент). Так что майоры уже будут купляться на депутатство.
            в) боюсь, что не удастся украинцам отменить пословицу, согласно которой революции делают романтики, а ее плоды пихают в свой (и своих присных) желудки - негодяи.

              719.08.14, 07:01Відповідь на 1 від Гість: Старий Семен

              Український дзенпохуїзм несумісний з "бєссмислєнним і бєспощадним бунтом". Щось буде, але спочатку будуть спроби домовитись мирним шляхом.почитайте про Коліївщину і зрозумієте, що навіть дуже сумісний

                819.08.14, 13:34

                  919.08.14, 15:09Відповідь на 6 від Poroshenko

                  Это не я, блять, изволил выразится, а Маршал, человек не слишком грамотный, но от этого не ставший УГ, как некоторые слишком грамотные, которые только и делают, что ноют украинцам, что им и то не удастся, и это... Слава Богу, что Маршалы к "слишком умным" не прислушиваются, а то до сих пор гнили бы под януковощями под нытье "слишком умных".

                    1019.08.14, 15:13Відповідь на 7 від Анна-Марія

                    Український дзенпохуїзм несумісний з "бєссмислєнним і бєспощадним бунтом". Щось буде, але спочатку будуть спроби домовитись мирним шляхом.почитайте про Коліївщину і зрозумієте, що навіть дуже суміснийМаю надію, що нація таки розвиваєцця, не стоїть на місці. До того ж Революція та Війна теж такий-сякий імунітет виробили. Тож вірю у свій народ, хоч що мені говори вірю.