хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

updt: Мурзікньюс від 17.08.14

  • 18.08.14, 00:22

Ну шо вам сказати, при святій неділі новин небагато но вся якіто прибацані.

 

День як уже заведено начався з уже порядком поднадоївшого усім хуйлостанського передвіжного аттракціона гуманітарной щєдрості, по поводу якого Україна признала цей долбоєбізм гуманітарним грузом а 16 камазюр попиталися проїхать у луганду, но шото там не зрослося і процес одложили на понеділок. Вчоний кіт щитає шо якшо так піде дальше, то цей проект малосєрійний може перерости в епічну сагу під названьєм "Хуйлостанські дальнойобщики" яку ше зможуть оглядати наші діти і онуки (страшна шутка).

Да, зутра тирнет а также гамноньюси билися в істєріці по поводу того ультіматума шо Ярош виставив ПеПе, по смислу- знімайте нахуй хенєрала Євдокімова іначе прийдемо до Києва і будемо проводити ломотерапію. По відімому ПеПе то мовчки вислухав і дав Авакову вказівку звільнити Євдокімова, но Аваков був би не Аваков якби не прокоментірував цей свій пройоб у мордокнижці. Не буду вам повторювать то всьо гамно яке летіло в Яроша, якшо вам інтересно почитайте, но сама главна мисль звучала так - "мол Євдокімова, я вже два тижні як звільняю, но блять ніяк не зберецця кабмін шоб підписати нужную бамажку".Тут вчоний кіт канєшно прослєзілся од умілєнья і даже попитався зробить вид шо у то повірив, но як назло вмішався у полєміку Авакова синаша, який з мажоровським апломбом попитався ше кинути гамна у зама Яроша, Березу Борислава от вам скріншот



особенно пікантно прозвучав вопрос в сторону русскоязичного Берези "пачіму ви клоуни нє гаварітє на русском язикє, впрочєм і Береза в долгу не оказався і посовєтував Сашулі менше кокса нюхать,ну шоб пам'ять була краща, но про то попіжже.

Ага, ше була вранці важна новость про то, шо Україна через МЗС попросила військову допомогу у НАТО і ЄС, хотя якшо по чесному ніхто нас окрім нас самих не буде захищать, шо і підтвердило увечері НАТО заявою про то шо "недайбоже хуйлостан нападе на країну члена НАТО то тутже і війна почнецця, ну тоїсть нам від того не холодно ні жарко, бо ми не в блоці. До речі зараз у Германії ідуть преговори на рівні МЗС по поводу конфлікту на востоку, шо може бути поводом для оптімізьму.

Ну і гран-прі у катєгорії "Павлік Морозов форева" получає синаша який зачотно злив папашу, ну тоїсть Сашуля Аваков за то шо повторив у мордокнижці тошо піздить в кругу сім'ї про правий сєктор хвейсбук-міністр Аваков, по цьому поводу вчоний кіт щитає при налічії таких нащадків даже прослушка якби лишня. Хотя як каже народна мудрість повна бочка мовчить а пуста гучить абож як пердіти зібрався то вважай би не всрався.

АТО іде, майдан гряде.

Будьмо уважні.




Ви спите, а в цей час один Аваков їбе іншого Авакова.

5

Коментарі

118.08.14, 00:54

ты имеешь против Пророшенко?

    218.08.14, 01:01Відповідь на 1 від Foxsa

    ты имеешь против Пророшенко?Очень странный вывод. Ну очень. Я в недоумении...

      318.08.14, 01:03Відповідь на 2 від Вуйкобойко

      что ты имеешь против Пророшенко?Очень странный вывод. Ну очень. Я в недоумении..."зутра тирнет а также гамноньюси билися в істєріці по поводу того ультіматума шо Ярош виставив ПеПе"

        418.08.14, 01:15Відповідь на 3 від Foxsa

        что ты имеешь против Пророшенко?Очень странный вывод. Ну очень. Я в недоумении..."зутра тирнет а также гамноньюси билися в істєріці по поводу того ультіматума шо Ярош виставив ПеПе"Ну? Так бились, и что? Ярош выставил сгоряча, тоже было. Потом почти сразу поправился, что к ПП у него претензий нет, и обратился к нему потому что ПП Верховный главнокомандующий. А вот с чего ты взяла что кто-то к ПП плохо относится? Странно...

          518.08.14, 01:24Відповідь на 4 від Вуйкобойко

          я вижу твой перепост хуйни с мурзікньюс - с косвенным обсиранием президента, Авакова и постскриптумом "майдан гряде".
          к чему это?

            618.08.14, 01:30Відповідь на 5 від Foxsa

            я вижу твой перепост хуйни с мурзікньюс - с косвенным обсиранием президента, Авакова и постскриптумом "майдан гряде".
            к чему это?
            К отсутствию у тебя чувства юмора.

              718.08.14, 01:33Відповідь на 6 від Вуйкобойко

              я вижу твой перепост хуйни с мурзікньюс - с косвенным обсиранием президента, Авакова и постскриптумом "майдан гряде".
              к чему это?
              К отсутствию у тебя чувства юмора.

                818.08.14, 01:37Відповідь на 6 від Вуйкобойко

                я вижу твой перепост хуйни с мурзікньюс - с косвенным обсиранием президента, Авакова и постскриптумом "майдан гряде".
                к чему это?
                К отсутствию у тебя чувства юмора.
                да не, слегка грустно посмеялась над поцреотами ведущими Украину к краху

                  918.08.14, 01:38

                  о, заметила изменения в теле зометки.

                    1018.08.14, 01:55

                    без прикрас http://news.liga.net/news/politics/2945968-avakov_otvetil_na_ultimatum_pravogo_sektora.htm