хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Мурзікньюс. 11.08.14

  • 12.08.14, 00:10


Ну шо вам сказати, понеділок день тяжолий як лом дєдушки Свирида, но вчоний кіт не привик одступать перед новостями даже якшо вони хуйові.

 

День почався як всігда з новин про обстріли в зоні АТО, шоправда інтєрєсні два случая: в першому з терріторії хуйлостану Градами накрили село Степанівка де на той момент нікого не було, шо нам якби подсказує пройоб хуйлостанської развєдки, а в другому случаї под роздачу міномьотів попала колонія стогого режиму у Донєцку шо в свою очередь спровоцирувало там бунт і побєг більше 100 зеків, вчоному коту кажецця шо бунт був спланірований потому шо тяжко повірить у 5-6 шальних мін які случайно упали в радіусі 100метрів, тім болєє шо як сообщають мєсні жителі за всьо врем'я АТО на нєхуйові ізбушкі бляцької сімейки Лєгитімича не упала ше жодна шальна не тошо міна, а даже пуля з гавтомата. Як то кажуть хто платить той і заказує музику, а хулі. Кстаті нащот музики поступила новость шо жителям города Красний Луч руководство лугандійскої джамахєрії заборонило їздить на лічному транспорті і даже покидать мєсто житєльства, по цьому поводу вчоний кіт згадав обривок якоїто частушки врємьон колєктівізації неожиданно актуальної січас:

Не їби мене не муч

Я з колгоспу Красний луч

А в колгоспі Красний Путь

Не питають, а їбуть.

Шо постфактум, якби намікає жителям Красного Луча шо нєхуй було ходить на ваторехверендум і призивать хуйловоїнів на свою голову, тоїсть жопу шо в принципі одно і тоже, ісходя із анатомії ватнікус вульгаріс(антропологічна шутка). Кстаті мирним жителям, окупірованих тєрроватніками тєрріторій, предложено срочно уйобувать із зони воєнних дєйствій, от тільки як вони це тепер зроблять тайна покритая мраком.

Да, ше поступила інтересна новость шо в офіс кучмостару шо знаходицця на кримоватному полуострові ворвалися вооружонні люди і прекратили роботу компанії, вчоний кіт вопще удівльон по поводу того шо ця конторка до сіх пор работала у святая святих православного кримнашизма, хотя якто кажуть бабло побіждає зло, но судя по конкретному случаю це не навсігда. А от ніхуя і не жалко пацанів, це їм не мєлоч по карманам тирить, як той казав.

Но новостью дня стала провокатівна заява гражданіна Хуйла шо він одправляє в Україну гуманітарний конвой, яка тут же подняла у тирнеті вал паніки і гамновбросів про очередне вторженіє. Вчоний кіт хотів подробніше роз'яснить причинно-наслідкові зв'язки цього тіпа неожиданного заявлєнія. Так от, багато хто удівлявся  тому, шо тєрроватніки начали массово їбашити со всєх стволов інфраструктуру регіону, вроді ж нелогічно, а оказуєцця логіка єсть. Після того як стало понятно шо план Русская Вєсна накрився мєдним тазом, тірарістам поступила команда переходить до тактіки "вижженой зємлі" шо в кінцевому результаті і привело до гуманітарної катастрофи в городах мілліонніках, а также дало право Хуйлу та євроафєрістам рассуждать на тєму гуманітарной помощі насєлєнію. Но оказалося шо наш презідєнт тоже не пальцем роблений і срочно провів переговори з Барком Хусейновичом у тєлєфонному режимі, після чого поступило прімірітєльне заявлєніє хуйлостану шо всі гуманітарні понти будуть согласовувацця з планом Порошенка, оце я понімаю діпломатія, а не то шо було колись.

Із харошого: наші вояки з толком і розстановкою ведуть наступ в чотирьох напрямках і методічєськи-безжально їбашать хуйловоїнів(сіпаратісти кончилися ше 2 місяці тому), добровольчеські батальйони налагодили взаємодію з підрозділами ЗСУ і Нацгвардії і успішно виступають спільним фронтом, несмотря на попитки товстопузого продажного гєнєралітєту тормозить процес. Героям Слава!

Ага, комунальні служби столиці окончатєльно розчистили Хрещатик і прилеглі вулиці од рудиментів майдану,от тіки странно шо не чути хвалєбних од і панєгіриків Віталєгу Клічку од тирнет-істєрічок і капслок-воєнів, шо останні дні занімалися галімим клікушеством по цьому поводу, хотя якшо подумать то партєйним ботам за таку хуйню не платять, нє?

Ну і гран прі в катєгорії "Не їби мене з розгону" неожиданно получає бундесфрау Меркель за панікьорську по суті заяву, шо мол "нінада нам одключать транзіт газу на зіму, а то ми замьознєм", якою вона зреагірувала на проект пакєту санкцій проти Хуйлостану поданий Яценюком у верховне шапіто ше у п'ятницю. Вчоний кіт щитає шо це нада було вже давно зробить тоді би Меркель так довго би не виябувалася нащот санкцій протів Хуйлостану, як та коза на перелазі, ну тоїсть гамно в ополонці, ну ви поняли.)))

АТО продовжуєцця, майдан гряде.

Будьмо уважні.

Ваш Мурзік Васильович


6

Коментарі

112.08.14, 00:16

    Гість: скипири4

    212.08.14, 00:45

    відверто а 14 там побачем.закмнеио суків

      312.08.14, 01:03

      Цікава і нова категорія награждєній - "Не їби мене з розгону"!

        412.08.14, 07:51