хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

В новий рік зі старим чумаданом

  • 15.01.24, 16:00
Як же не хотілося, щоб день закінчувався. Так не хотілося, що я всю ніч пролежала дивлячись тіхтохи. Близько 9 ранку мене вже рубануло конкретно. Але спати очікуючи неприємний дзвінок - та ще ахіренна затєя. Я наче постійно на голках. 

Якщо вже казати відверто, я дуже не хочу взагалі займатись справами баби. Так, мені її шкода, але мені так само шкода і інших людей, які опинились в таких скрутних умовах. Питається, чого я цим займаюсь. 

Документи вже, наче, всі зібрала. Навіть статус ВПО їй оформила. Чекаю тільки, коли другі співвласники зареєструють свою частину і тоді можна подати заявку на компенсацію. Це зайняло півтора роки. Але тільки тому, що я працювала і мені відверто поїбать, як там все закінчиться. Бо мені може дістатись маленький шматочок від того маленького шматочка. А ще тому, що її НАЙЛЮБІМІШОМУ сину ще більше поїбать, чим мені. Він за більше, ніж рік часу ні разу навіть не подзвонив з питанням, чи взагалі вона ще жива, та баба. Номер мій у нього є, в мережі він світиться, пенсію свою на пошті отримує. Тому точно знаю, що живий. Та що там казати, це був і його будинок також! І він палець об палець не вдарив, щоб хоч якусь справку дістати. 

Завтра до мене в гості приїде представник волонтерської організації, яка ставить модульні будинки, перевірити де потенційно живе баба. Але я планую сказати, що це моє житло, а ось їй нема де жити. І що я не планую її забирати до себе. Як би жорстоко це не було, у мене немає можливості її глядіти. Тим паче таку склочну, неврівноважену і конфліктну. 
3

Останні статті

Коментарі

115.01.24, 20:10

Неси свой крест. Ведь бывает и хуже...

    216.01.24, 00:59

    Нахрен хрэст. Свекруха начт. Я так и думала. Короче, какого ты сердце рвешь, если она его так обожает, то пусть он о ней и заботится.
    Добрый совет--выбрось будильник

      316.01.24, 23:37Відповідь на 1 від The Martian

      Не хрестом єдиним

        416.01.24, 23:40Відповідь на 2 від Vivyenn

        Это мама моей мамы. Сын - это мой дядька. Но тем не менее, это ничего еще не значит.
        Бабка всегда любила больше сына и его сына, т.е. ее внука, чем мою маму и меня. Потому и занимаюсь с не очень большим энтузиазмом.

          517.01.24, 19:07Відповідь на 4 від little чайка

          А чего она хочет ? Как аукнется, так и откликнется.
          Если она дарила любовь другим, пусть они ею и занимаются.

            617.01.24, 19:11Відповідь на 5 від Vivyenn

            Вот и я придерживаюсь похожей позиции.