Профіль

Зиншета

Зиншета

Україна, Одеса

Рейтинг в розділі:

Микшерный пульт

  • 17.07.24, 22:21
Подскажите по такой технике-какой микшерный пульт лучше -аналоговый или цифровой?  Хочу сыну сделать подарок и нашла уже и магазин, где можно купить микшерный пульт https://proshow.com.ua/mikshernye-pulty/ Просто не знала, что они есть разные. Теперь как-то неудобно спрашивать у сына-хотела сюрприз ему сделать. 

Боротьба з акне

  • 11.07.24, 11:36
У мене є прояви акне на обличчі. Не дуже багато вогнищ, але вони є, і вони мене турбують. Пробувала бовтанку з аптеки-мало допомогло. Але чула про сироватки з ніацинамідом  https://lizar.ua/oblichchya/193-sirovatka-dlya-oblichchya-z-niacinamidom-5.html Ніби вони дуже гарно лікують різні прищі, акне, висипи. І навіть при дерматитах використовують їх. Хто спробував вже такі засоби-чи реально допомогло при акне?  

Бизнес на ремонте обуви

  • 12.09.23, 20:46
У меня отец занимается ремонтом обуви. Открыл мастерскую со своим братом, появились клиенты и сейчас они уже дают работу другим. Но я хочу помочь им немного автоматизировать процесс приема заявок от клиентов, чтоб велся учет всего и т. д. Нашла программу для обувных мастерских https://remonline.ua/ru/shoe-repair-shop/ Как думаете, реально ли она поможет решить некоторые задачи, чтоб бизнес расширялся и было больше свободного времени для других дел?

Відбілювання зубів

  • 10.05.23, 20:22
Всім привіт з Києва. Мені не подобається колір моїх зубів-хотілося б їх відбілити. Потрібні поради з цього приводу - чим краще це зробити? Підкажіть, домашні засоби мені можуть допомогти в цій справі або ж тільки стоматолог? Дивлюсь на ціни на такі процедури в стоматології https://kutsdental.com.ua/ Вони немаленькі. Чи варте це того, щоб платити більше і чи буде результат? Що порадите?