хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Росія освоює Арктику для випробування зброї

  • 21.08.21, 20:40

21:53 20 серпень Київ, Україна
Уряд РФ стверджує, що армія - це її головний козир. Росія володіє передовими технологіями, які допоможуть їм "захиститися від ворогів". В Арктику перекинули "секретне" ядерне озброєння, яке планують відчувати в умовах Крайньої Півночі.
Випробування нового озброєння неминучі. Вони необхідні, щоб в потрібний момент військова техніка спрацювала. Однак крім гучних слів глави Російської держави, інженери, по всій видимості, не можуть нічого вкласти в свої творіння. Військові випробування можуть призвести не тільки до виходу з ладу спецтехніки, а й до втрати людських життів.

Так сталося, що 17 серпня 2021 року зазнав аварії військовий зразок літака «Іл-112В». В результаті машина вибухнула, а екіпаж з трьох людина загинула. Через кілька годин після катастрофи, федеральні джерела почали говорити, що падіння літака було викликано втратою управління екіпажем. Тим часом випробування проводили досвідчені льотчики, у яких сотні льотних годин за плечима і які вже двічі піднімали «Іл-112В» в повітря.
У мережі вже з'явилося відео, на якому видно, як правий двигун літака загорівся, після чого машина втратила керування і врізалася в землю. Молодший голова технічної ради «Іл» Микола талики кілька років попереджав про погано спроектованих двигунах і про те, що вони підведуть в потрібний момент, однак його ніхто не послухав. Інший авіаційних спеціалістів Вадим Лукашевич стверджував і про перевагу конструкції від 2 до 5 тонн, що є критичним для конструкції такого ваги. За словами Лукашевича, на заводі працює молоде покоління інженерів, які "не вміють конструювати як раніше".

Катастрофа забрала життя героїв своєї країни і найдосвідченіших випробувачів, однак тепер, їх, ймовірно, звинуватять в події, а саме - "не впоралися з керуванням". Тому що російська військова промисловість "не може створити непридатне новітнє озброєння".
Якщо при випробуванні «Іл-112В» загинули, поки що, 3 члени екіпажу, то яким є масштаб трагедії може бути в Арктиці, куди відправили атомні підводні човни, з "секретними" «Посейдон» на борту. Безпілотні підводні човни з ядерною боєголовкою можуть не тільки знищити весь персонал військової бази РФ, але і привести до зараження Світового океану.
Мілітаризація Північного полюса Росією не пройде безслідно. Це торкнеться рибалок, промислове мореплавство, наукових дослідників, зачепить інтереси інших північних держав. Кремль в гонитві за ресурсами і бажанням повернути статус наддержави готовий знищити природу.
3

Коментарі

121.08.21, 22:39

О ужас!

    222.08.21, 09:08

    я вам как не инженер скажу – те колымаги, шо будут летать над Киевом 24-го, могут упасть сразу все но вам же это не интересно А "шо там у маскалей" мы и сами узнаем, без политинформаций

      322.08.21, 10:05Відповідь на 2 від Patriout

      я вам как не инженер скажу – те колымаги, шо будут летать над Киевом 24-го, могут упасть сразу все но вам же это не интересно А "шо там у маскалей" мы и сами узнаем, без политинформацийзадимів пукан?

        422.08.21, 10:34Відповідь на 2 від Patriout

          Гість: ВсёВыше@

          522.08.21, 11:34

          Как и США с Китаем.

            Гість: ВсёВыше@

            622.08.21, 11:35Відповідь на 2 від Patriout

            я вам как не инженер скажу – те колымаги, шо будут летать над Киевом 24-го, могут упасть сразу все но вам же это не интересно А "шо там у маскалей" мы и сами узнаем, без политинформацийСчитаешь, что лучше парад из В-52?

              722.08.21, 12:12

                822.08.21, 12:13Відповідь на 3 від evgeniy_v

                я вам как не инженер скажу – те колымаги, шо будут летать над Киевом 24-го, могут упасть сразу все но вам же это не интересно А "шо там у маскалей" мы и сами узнаем, без политинформацийзадимів пукан?гіперзвуковим ядерним бздом . )