Профіль

сонный 4

сонный 4

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Карантин в Днепре.

  • 18.04.20, 19:01
Вчора майже сотня вірян Троїцької церви у Дніпрі сформувала велику та тісну чергу до храму. Деякі з них стояли без масок та не дотримувалися дистанції. Поліція склала протокол

После пасхи, на 3 ляма заболевших, станет больше.

  • 18.04.20, 13:02
В УПЦ МП закликали вірян приходити по благодатний вогонь попри карантин.

Роздавати його хочуть у Києві у Свято-Воскресенському храмі. УПЦ МП сподівається, що це стане втіхою для багатьох вірян.

Але ми нагадуємо, що за християнськими традиціями лампадку з благодатним вогнем не гасять у вівтарі впродовж цілого року, аж до наступного "сходження". Тож усі віряни матимуть змогу забрати вогонь після карантину. Будь ласка, зараз залишайтеся вдома!

Посетить церкви на Пасху планируют 4% украинцев, подавляющее большинство

У копов, что то пошло не так

  • 16.04.20, 06:50
Суд відмовився розглядати справу плавця з Гідропарку

Суддя відправив протокол про адмінправопорушення щодо спортсмена Валентина Бур’янова, який переплив річку, щоб потрапити на спортмайданчик у Гідропарку, назад в поліцію. Він відмовляється розглядати справу за відсутністю злочину.

6 квітня, чоловік, якого не пустили на спортмайданчик в Гідропарку, намагався туди потрапити, перепливши річку, поліцейські зловили його на іншому березі. На нього склали адміністративний протокол за статтею про порушення карантину. Ця санкція передбачає від 17 до 34 тисяч штрафу.

Десь заплакав один аваківець lol