хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Найстрашніший ворог України – кугут

Найстрашніший ворог України – кугут

Віктор Трегубов

Найстрашніший ворог України все-таки не Фірташ, не Коломойський і навіть не Росія. Хоча вони всі стараються.

Найстрашніший ворог України – кугут.

Кугут сцикливий, але самовпевнений, дурний, але ініціативний, знає свої права, але не хоче знати обов’язки. Кугуту всі винні все, а він нікому нічого не винний. Кугут згадує про закон лише тоді, коли той на його боці, а про інших – лише тоді, коли щось від них можна взяти. Кугут косний та лінивий, але дуже, дуже пихатий.

Кугут миє бурштин та бере хабар з тих, хто миє бурштин. Кугут очолює райадміністрацію та робить лебедів з шин. Кугут палить траву та кидає бичок з вікна. Кугут дивиться “Сватів”, слухає Алєгрову та ненавидить всіх, хто відрізняється від нього. Кугут викладає в школі та виховує нових кугутів, і це, можливо, найстрашніше.

Кугут не сплачує податки, але вимагає від держави гроші. Кугут саботує мобілізацію, але вважає себе зразком мужності. Кугут плює на закон просто тому, що може. Кугут вірить в себе, але не вірить в причинно-наслідкові зв’язки.

В тисячах міст, селищ та сел, поки батьки на заробітках, або просто заклопотані, зростають нові кугути, виховані Шарієм, вКонтактом, російським репом та Наталкою Мосейчук.

Саме тому я щиро зневажаю Зеленського, до речі. Бо він зробив ставку на кугутів. Він десятиріччями виховував їх своєю лайнотворчістю, а потім вони зробили його головним кугутом на сідалі. Саме у тому, що він переконав кугутів донести сраку до дільниць та проголосувати по приколу, – секрет його тріумфу (і в першу чергу не над Порошенко, а над Тимошенко).

Перший крок до перемоги над кугутом – не бути ним.

А от з подальшими кроками може бути проблема.

* * *

Коли два дні тому хтось знов палив траву, і загорівся Голосіївський ліс-заказник (кияни знають, вони його димом дихали наступний день), до людей вийшов обгорілий бобер із випаленими очима. Вийшов, покричав і вмер.

Я, в принципі, добра людина. Я, в принципі, бачив багато неприємного. Але трішки себе знаю. По-перше, якби я це побачив, мені, можливо, знадобилася б кваліфікована допомога. А по-друге, якби я потім побачив людину, яка це підпалила, аж ніяк не факт, що лікарня б його потім залатала.

Я повний розуміння. Я готовий зрозуміти, навіть коли люди чинять зло заради вигоди – не виправдати, але, принаймні, зрозуміти.

Я просто не може винести, коли люди чинять зло тому, що вони дуже-дуже тупі. Для мене тупість страшніша за злочин. Бо злочинець робить зле іншим, а добре – собі та родині, а тупий робить зле абсолютно усім, і часто абсолютно диспропорційно.

Кожного разу, коли я пишу якийсь пост про кугутство, мені закидають, що я – увага – настроюю людей один проти одного. Зневажаю народ-богоносець. Учора закинули, що підбурюю до громадянської війни (!!!). Кугути як сторона громадянського конфлікту, ага.

Коротше, “зрозумій кугутство”. Шануй право людей на кугутство як частину свідомого вибору.

Ні.

Вибачте, але ні.

Ми занадто звикли толерувати кугутство як явище.

Ми занадто звикли трактувати правильну тезу “кожен має право на власну думку” як злочинно брехливе “кожна думка є правильною та рівновагомою”.

Ми занадто звикли трактувати правильну тезу “всі люди рівні в правах” як “всі люди можуть робити, що забажають”.

Ми занадто звикли трактувати правильну тезу “не слід лізти в чужі справи” як “не слід заважати людям чинити шкоду іншим”.

Сперечайтеся. Пояснюйте. Застерігайте. Заважайте. Будь ласка, не соромтесь казати людям, що вони роблять фігню, якщо ця фігня є небезпечною для інших.

Бо наша епоха буде епохою аномально великої кількості жертв через дурість. Настільки, що ті, хто виживуть, перестануть лаяти Середньовіччя як темні та забобонні часи. Бо кількість жертв через відмову від щеплень чи віру у цілющі здатності імбиру дуже швидко перекриє – якщо ще не перекрила – усіх спалених відьом за всю історію людства.

Може, це просто я боюся часів, в які буде вбивати дурість, більше ніж часів, коли вбиває злоба. Але маємо, що маємо.

 

Занимательное кугутоведение

Кугут точно знает, что у него есть право власності, и все вокруг должны его защищать.
Про то, что власність зобов’язує, кугут не знает.

Поэтому кугуту можно владеть квартирой и можно не платить за коммуналку или отматывать счётчики.

Кугуту можно дом или дачу, а оплачивать утилизацию листьев не можно, и самому утилизировать кроме как костром западло, потому что “я живу на своїй богом даній землі”.

Кугут вообще-то атлант и предприниматель, потому что он ФОП и толкает экономику, а по3,14здите, дармоеды, и он плечи расправит, и не получите вы его 5%. Но потом кугута увольняют нах, и оказывается, что он предприниматель свободный, но где его отпускные, социальные гарантии и 3 зарплаты за увольнение , оплаченные “контрагентом”?

И на лысой резине кугуту можно ездить, потому что надо на работу на машине ездить, а то, что люди подумают. Авео не каждый может, и это успешный успех зрителя биг мани. Тесты резины и безопасности – это мировой сговор производителей шин, но его, кугута, не проведешь, он тут не пальцем деланный!

Платить за свою вину в ДТП кугут не может, потому что у него вообще-то 8 детей, и последние официальные доходы были у дедушки при царе, поэтому давайте через суд по общей процедуре как многодетного и безработного, а машину бог послал. (Но тут удивительным образом зобов’язальна частина иногда работает, когда кугут получает паяльник в жопу и неожиданно находит те самые дедушкины царские червонцы).

Очереди и любые формы самоорганизации кугут не приемлет. Поворот под зеленую стрелку он, конечно, есть, но там вообще-то и прямо можно, вы что не знали? Пытаться объехать тянучку по полосе общественного транспорта и втискиваться при виде полиции кугуту нормально. Он вообще-то спешит.

Кугут обязан оградить для себя общественное паркоместо под домом, которое ему не принадлежит. Потому что он тут местный житель и ему очень надо. Платный паркинг – это атака на его кугутячие права, он вообще-то налоги уже оплатил и мисту тоже.

Кугут любит природу. Берёзку и рябину и даже куст ракиты над рекой. Но леса убирать после себя западло, потому что там за его кугутячие налоги лесник есть. Рыбу ловить можно всегда и даже сетями, потому что ничего той рыбе не сделается. Стрелять кугут может во все, потому что он мисливець.

Согласиться заварить мусоропровод он не может, потому что это вообще-то в проекте дома передбачено, и он за это платил.

Кугут не будет убирать говно за собакой, потому что улица – это общее место, и бездомные собаки здесь же тоже бегают и гадят.

В общем, права у кугута есть всегда, а обязанности тогда, когда кугут на них согласился.
Кугут классово вреден украинской государственности.
Его треба знищувати.

 

 

11

Коментарі

119.04.20, 20:23

Щось мені підсказує, що ті останні підпали в Україні,
в Чорнобильській зоні і на Житомирщині, - рук "кугутів" ФСБ.

    219.04.20, 20:28Відповідь на 1 від Вурдалак

    ... "кугутів" ФСБ. В нас і своїх вистачає..

      319.04.20, 20:36

        419.04.20, 20:43

        последнее просто - агонь!

          519.04.20, 20:44Відповідь на 1 від Вурдалак

          Щось мені підсказує, що ті останні підпали в Україні,
          в Чорнобильській зоні і на Житомирщині, - рук "кугутів" ФСБ.
          свои долбодятлы во сто крат хуже...

            619.04.20, 20:49Відповідь на 2 від ЖЁЛТЫЙ

            Вистачає.
            В Верховній Раді був закон, щоб садить на 8-10 років за вбивство за рулем під наркотиками і алкоголем.

            Кугути Верховної Ради його завалили. Чому?

            Тому що ці кугути і їх діти їздять п'яні як чопи,
            і їм цей закон і нафіг не нужний!

              719.04.20, 20:52Відповідь на 5 від Южный Соус

              долбодятли звичайно є.

              Але щоб так запалало, навіть там де людей нема,
              ще й на тисячах гектарів одночасно, з трудом віриться!

                819.04.20, 21:13Відповідь на 1 від Вурдалак

                Щось мені підсказує, що ті останні підпали в Україні,
                в Чорнобильській зоні і на Житомирщині, - рук "кугутів" ФСБ.
                Я просто впевнений, що працює якась добре організована група.
                В Чорнобильській зоні підпали в важкодоступних місцях, куди не могла доїхати техніка.

                  919.04.20, 21:13Відповідь на 2 від ЖЁЛТЫЙ

                  ... "кугутів" ФСБ. В нас і своїх вистачає..Так, це наші. За гроші фсб.

                    1019.04.20, 21:14Відповідь на 4 від Южный Соус

                    последнее просто - агонь!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна