хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Розпочато ревізію в Жовтневому лісгоспі

  • 02.11.21, 13:40


 

Північно-східний офіс Держаудитслужби повідомляє про початок проведення  ревізії фінансово-господарської діяльності в Державному підприємстві «Жовтневе лісове господарство», яке є одним з найбільших на території Харківської області (майже 50 тис. Га) та до його складу  підприємства входить 10 лісництв.

 Держаудитслужба постійно проводить роботу по збору інформації щодо наявності ризиків у фінансово-господарській діяльності підконтрольних установ, а саме: вивчається публічна інформація з відкритих джерел, звітність установи, обсяги фінансових потоків, ризики допущення фінансових порушень, розглядаються звернення громадян та  громадських об’єднань.

Під час ревізії, планується дослідити питання використання і збереження ресурсів, необоротних та інших активів, стан і достовірність бухгалтерського обліку, фінансової і бюджетної звітності, перевірятимуться видатки установи та дотримання законодавства про закупівлі.

Окрім того, Державне бюро розслідувань звернулося до Північно-східного офісу Держаудитслужби з проханням дослідити питання щодо реалізації необробленої деревини.

 Ревізія розпочалась у жовтні та триватиме до кінця листопада цього року. Планується дослідити фінансово-господарську діяльність за період з 2019 по 2021 роки.

Про відомі факти фінансових порушень, громадяни та громадські об’єднання можуть проінформувати Північно-східний офіс Держаудитслужби, надіслати звернення на електронну адресу: [email protected], або поштову адресу: 61022 м. Харків, м. Свободи, 5, Держпром, 4 під., 10 поверх.

При інформуванні, прохання враховувати термін завершення ревізії, для можливості здійснити вичерпну перевірку наданої інформації про фінансові порушення.

0

Коментарі