Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Результати ревізії Зооветиренарної академії

  • 09.04.21, 14:18

Ревізія Харківської зооветеринарної академії виявила порушення на суму понад 34 мільйони  

 


Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби завершили ревізію діяльності Харківської державної зооветеринарної академії за період з 2015 по 2020 роки, за результатами якої зафіксовано фінансових порушень на суму понад 34 млн грн, зокрема збитків на 3,3 млн гривень.

Ревізією встановлено недоотримання фінансових ресурсів у розмірі 1,7 млн грн, яке допущено через бездіяльність керівництва Академії, яка виражається у непроведенні роботи зі стягнення заборгованості за надані освітні послуги. Така бездіяльність відповідальних осіб призвела до збитків Академії на зазначену суму.

До збитків також належать незаконні витрати грошових коштів на суму понад 1,5 млн грн, а саме: безпідставне списання пального, зайві витрати на оплату телекомунікаційних послуг, виявлені недостачі запчастин до сільськогосподарської техніки та різноманітні недоліки у нарахуванні заробітної плати працівникам Академії.

Крім того, під час ревізії аудиторами встановлено й інші порушення фінансового законодавства, що не призвели до збитків Академії. Через непроведення індексації балансової вартості об'єктів житлового фонду   (4 гуртожитків) та надання Академією послуг з водопостачання та водовідведення стороннім споживачам при відсутності ліцензій допущено внесення недостовірних даних до бухгалтерського обліку на суму понад 30 млн грн.

Завдяки вжитим аудиторами заходам на теперішній час забезпечено усунення порушень на суму майже 30 млн грн, зокрема відшкодовано збитків на суму 440 тис. грн.

З метою повного усунення виявлених порушень керівнику Академії надіслано вимогу та до адміністративної відповідальності притягнуто сім посадових осіб Академії, а матеріали ревізії передано до правоохоронних органів та додатково поінформовано місцеві органи Державної податкової служби.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

#підконтролем #dasukharkiv

 

0

Коментарі