Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Киев

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Результати моніторингу публічних закупівель у листопаді 2020 рок

  • 14.12.20, 09:37

Результати моніторингу публічних закупівель у листопаді 2020 року


Аудитори Харківщини в листопаді цього року провели 27 моніторингів публічних закупівель, які здійснювались на веб-порталі prozorro.gov.ua, загальна сума цих закупівель становила понад 127 млн гривень.

 Всі проведені моніторинги дали результати у вигляді встановлених порушень, законодавства про публічні закупівлі, які допустили замовники.

Найпопулярніші порушення, що допускають замовники – це порушення законодавства в частині розгляду та не відхилення замовником тендерної пропозиції, невідповідність тендерної документації вимогам законодавства та  порушення встановлених законом термінів оприлюднення інформації на веб-порталі prozorro.gov.ua.

За результатами проведених моніторингів по 10 процедурам закупівель, аудиторами попереджено, незаконні витрати бюджетних коштів на загальну суму понад 59 млн гривень. 

За результатом складених аудиторами висновків про результати моніторингу закупівель, замовниками здійснено відміну 4 торгів та розірвано 2 укладені договори.

Одну посадову особу, за допущені порушення законодавства про закупівлі, відповідальність за яке передбачена статтею 164-14 КУпАП, судом притягнуто до відповідальності та накладено штраф у розмірі 25,5 тис. гривень.

Представляємо наш топ 4 порушників при проведенні у листопаді публічних закупівель:

Комунальне некомерційне підприємство «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Зміївської районної ради Харківської області, загальна сума укладених договорів 13,9 млн грн; Встановлено порушення законодавства в частині розгляду та не відхилення замовником тендерних пропозицій.

Військова частина 3017, сума укладеного договору 6,2 млн грн; Встановлено порушення законодавства в частині розгляду та не відхилення замовником тендерної пропозиції

Красненська сільська рада, сума укладеного договору 5,4 млн грн; Встановлено порушення законодавства в частині розгляду та не відхилення замовником тендерної пропозиції.

Квартирно-експлуатаціний відділ в м. Харків, сума укладеного договору 8,5 млн грн. Встановлено порушення законодавства в частині розгляду та не відхилення замовником тендерної пропозиції.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.
#підконтролем #dasukharkiv

0

Коментарі