Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Результати ревізії Управління освіти Харкова

  • 08.12.20, 16:10

 

Результати ревізії Управління освіти в Індустріальному районі Харкова

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби проведено ревізію фінансово-господарської діяльності в Управлінні освіти Індустріального району Харківської міськради, за період роботи з 2017 по 2020 рік. За результатами ревізії, аудитори виявили фінансових порушень на загальну суму 1.2 млн гривень.

  Ревізією встановлено значні порушення бюджетного законодавства, а саме: затвердження у кошторисах показників, що не підтверджені економічними обґрунтуваннями та взяття зобов’язань з перевищенням повноважень установлених Бюджетним кодексом України на загальну суму 0.9 млн гривень.

 Перевіркою закупівель продуктів харчування у 2018 році, в порушення Закону України «Про публічні закупівлі», Управлінням освіти не відхилено тендерні пропозиції учасників, які не відповідають умовам тендерної документації на загальну суму 3,7 млн гривень.

 Дослідженням питання проведених Управлінням освіти ремонтно-будівельних робіт встановлено, що через завищення вартості та обсягів виконаних підрядниками ремонтно-будівельних робіт, зайво сплачено бюджетних коштів 7-ми підрядним організаціям в загальній сумі 102 тис. гривень

 Крім того, дослідженням законності використання Управлінням освіти фонду оплати праці, встановлені порушення при нарахуванні заробітної плати сумісникам на загальну суму 180 тис гривень.

 Зусиллями аудиторів забезпечено усунення виявлених порушень на загальну суму 490 тис. гривень.

 Начальнику Управління освіти направлено вимогу щодо необхідності усунення виявлених порушень в повному обсязі та притягнення винних осіб до відповідальності.

 За порушення у веденні бухгалтерського обліку, 7-х посадових осіб Управління освіти притягнуто до адміністративної відповідальності.

 Про результати ревізії Офіс проінформував Адміністрацію Індустріального району Харківської міської ради, Департамент освіти Харківської міської ради та правоохоронні органи.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

#підконтролем #dasukharkiv

 

0

Коментарі