Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Завершено ревізію

  • 07.09.20, 16:22

Завершено ревізію Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті

 



Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби завершено ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті за період з 01.10.2017 по 30.04.2020 року.

 

 За результатами встановлено порушення фінансового законодавства на суму 208,76 тис. гривень.

 

Ревізією питання видатків на заробітну плату встановлено, що при розрахунку доплати до рівня мінімальної заробітної плати враховувалась доплата, що не передбачена законодавством, а окремим працівникам безпідставно надавалась щорічна додаткова відпустка за роботу зі шкідливими умовами праці, які не були визначені.

 

В порушення норм законодавства, працівникам Служби безпідставно надавалась щорічна додаткова відпустка за вислугу років, нараховувались та сплачувались відпускні, що призвело до збитків на суму 133,4 тис. гривень.

 

Також, до державного бюджету не надійшло коштів у сумі 51,5 тис. грн внаслідок не перерахування Службою заробітної плати, утриманої з працівників за попередній бюджетний період.

 

Ревізією питання видатків Служби встановлено, що через недотримання норм законодавства призвело до незаконних видатків на сплату орендної плати та завдало збитків Службі  на суму 10,4 тис. гривень.

 

За результатами  вжитих аудиторами заходів, усунуту порушень на загальну суму 205,3 тис. гривень.

 

Крім того, начальнику Служби направлено вимогу щодо повного усунення виявлених фінансових порушень та притягнення до дисциплінарної і матеріальної відповідальності посадових осіб, винних у допущених порушеннях.

 

За порушення у веденні бухгалтерського обліку до адміністративної відповідальності притягнуто 2-х посадових осіб.

 

Про результати ревізії та виявлені порушення проінформовано правоохоронні органи.


Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#підконтролем #dasukharkiv


1

Коментарі