хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Скільки людей зателефонувало до Офісу в 1 півріччі 2020 року?

  • 22.07.20, 16:03

Результати роботи Офісу зі зверненнями громадян, які надішли 

за телефоном довіри за 1 півріччя 2020 року.

 

Один із важливих напрямів діяльності Північно-східного офісу Держаудитслужби  – це розгляд звернень громадян, що є засобом відстоювання громадянами своїх прав і законних інтересів та відновлення їх у разі порушення.

 

В Північно-східному офісі Держаудитслужби створено та функціонує  „Телефон довіри”, як ще один канал комунікації з громдськістю.

 

Впродовж 1 півріччя 2020  року від громадян за „Телефоном довіри” надійшло 5 звернень, з яких: 5 повідомлення про порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна, 1 повідомлення щодо надання  роз'яснення норм законодавства, що регулюють діяльність Держаудитслужби.

Всі 5 звернень  щодо ймовірного порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна знаходяться на контролі та будуть перевірні під час планового контрольного заходу.

За 1 повідомленням заявнику надано роз'яснення норм законодавства та повноважень органів Держаудитслужби.

 

З метою отримання інформації про можливі порушення законодавства, Північно-східним офісом Держаудитслужби розміщено в мережі Інтернет 55 повідомлення про функціонування телефону довіри.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі