хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Завершено ревізію в Інституті рослинництва ім. В.Я. Юр'єва

  • 12.06.20, 22:21

Завершено ревізію в  Інституті  рослинництва ім. В.Я. Юр'єва.

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби завершено ревізію Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва Національної академії аграрних наук  України (далі – Інститут) за період з 01.07.2017 по 31.12.2019 року та встановлено фінансових порушень на загальну суму  530,1 тис. гривень.

 

Так, в ході ревізії встановлено наступні порушення що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів.

 

Інститутом здійснено безпідставне списання інсектицидів та гербіцидів на загальну суму 185,5 тис. грн, чим завдано матеріальної шкоди (збитків) Інституту на вказану суму.

 

В порушення вимог законодавства посадовими особами Інституту списано на видатки кошти на придбання паливо-мастильні матеріали при відсутності належного документального підтвердження їх використання на загальну суму 88,26 тис. гривень.

 

В результаті ревізії було виявлено, що ІР НААН зайво нараховано та виплачено кошти на відрядження працівників на загальну суму 14,7 тис. гривень.

 

Крім того, інститутом здійснено видатки на оплату праці  найманих працівників у загальній сумі 168,07 тис. грн без документального підтвердження виконаних робіт. Як наслідок, Інститутом проведено зайво нарахування єдиного соціального внеску за виплати по цивільно-правових договорах на суму 36,96 тис. гривень. Зазначене порушення призвело до шкоди (збитків) Інституту на загальну суму 205,03 тис. гривень.

 

На теперішній час, виявлені ревізією фінансові порушення усунуті в повному обсязі.

 

За допущенні порушення у бухгалтерському обліку, двох посадових осіб інституту притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Матеріали ревізії Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва Національної академії аграрних наук України передано до правоохоронних органів для вжиття відповідних заходів реагування.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

2

Коментарі

112.06.20, 23:17

круто