хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Результати ревізії Відділу освіти м. Первомаська

  • 23.04.20, 11:07

Харківські аудитори у Первомайському відділі освіти виявили  фінансові  порушення на суму 173 тисячі гривень.

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Відділу освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області за період  з 01.01.2015 по 31.08.2019, де виявили фінансові порушення на загальну суму 173,07 тисяч. гривень.

 

Ревізією питання використання бюджетних коштів встановлено, що при відсутності в наявності та обліку радіоприймачів, Відділом освіти проведено оплату за користування проводовим радіомовленням сумі 38,9 тис. грн, як наслідок спричинило збитки установі на зазначену суму.

 

Ревізією питання нарахування та виплати заробітної плати встановлено, що внаслідок завищення посадових окладів керівникам гуртків Первомайського будинку дитячої та юнацької творчості, зайво використано бюджетних коштів на виплату заробітної плати в загальній сумі 24,3 тис. гривень.

 

Аудиторами виявлено виплату заробітної плати за не відпрацьований робочий час 5-ти зовнішнім сумісникам Відділу освіти, за період перебування їх на лікарняному та у відрядженнях за основним місцем роботи. За результатом зазначеного порушення Відділом освіти використано коштів на виплату заробітної плати в загальній сумі 23,2 тис. гривень.

 

В порушення законодавства необґрунтовано використано коштів на виплату заробітної плати 15-ти тренерам-викладачам, які документально не підтверджено журналами обліку роботи груп Первомайської дитячо-юнацької спортивної школи в загальній сумі 23,5 тис. гривень.

 

Крім того, в ревізією питання обґрунтованості використання бюджетних коштів на проведення будівельних робіт встановлено, що внаслідок завищення вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт необґрунтовано витрачено бюджетних коштів на загальну суму 25,7 тис. гривень.

 

З метою повного усунення виявлених порушень фінансової дисципліни начальнику Відділу освіти направлено вимогу щодо повного відшкодування та усунення виявлених ревізією порушень фінансової дисципліни, зупинено операції з бюджетними коштами на рахунках у Держказанчействі та направлено попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства.

 

За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни 9-ть посадових осіб Відділу освіти притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Про результати ревізії проінформовано виконавчий комітет Первомайської міської ради Харківської області та правоохоронні органи.

 

         Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі