Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Поради як вибрати металеві двері + Відео

Привіт всім на і.ua. Здавалося б, такий зовсім не складний питан як вибір металевих дверей, найчастіше ставить в тупик. Дійсно, насправді вибір металевих дверей - процес непростий, що вимагає певних знань. Адже навіть неправильний завмер отвору може доставити масу проблем і неприємностей. 

Для відповіді на питання як вибрати металеві двері, раджу звернути увагу на наступні основні фактори, представлені нижче:
1. Спосіб установки.
Якщо Ви щасливий власник дорогого, повного добра заміського будинку, Вам доведеться задуматися про придбання бронедвері. Такі двері, відрізняються не тільки товщиною полотна, а й способом установки - так званої подвійної коробкою. Як правило, це стандартна готова коробка в комплекті з дверима, з одного боку і друга, встановлена з боку приміщення коробка, зварена, наприклад, з куточка на 60 мм. Обидві ці коробки, зварюються між собою сталевими пластинами, утворюючи єдину конструкцію. Така коробка, відчутно підвищить взломостойкость двері в обхід замків. Практично всі металеві двері, пропоновані нам в звичайних магазинах, кріпляться в дверний отвір за допомогою анкерів. Сучасні грабіжники нечасто використовують кувалду або прес і, тим не менше, при виборі металевих дверей раджу враховувати і цей аспект.
2. Товщина полотна.
Товщина листової сталі має вирішальне значення при виборі двері. На жаль, більшість бюджетних моделей представлених на нашому ринку мають товщину полотна не більше 1,5 мм. Це обумовлено технологією виробництва. Двері з тонкого металу штампують, а більш товстий важко піддається такій обробці. Метал, товщиною 1,5 мм., Елементарно разрубается сокирою або ріжеться іншим інструментом з твердих сплавів, що забезпечує легкий доступ до замків. Нормальна товщина стали металевих дверей, повинна бути не менше 2 мм. І не вірте жвавим менеджерам запевняють Вас що товщина полотна двері не впливає на її взломостойкость. Якщо в магазині, Вам не знайти достовірних даних про товщину сталевого листа, просто спробуйте ці двері відкрити-закрити - Ви відчуєте тяжкість двері. Якщо відчуєте легкість незвичайну - це буде означати, або тонку сталь, або неякісний матеріал. Зовнішнє полотно дверей має бути цілісним без швів і стиків.
3. Замки.
Не менше значення мають замки, пропоновані Вам з дверима. Як правило, їх два. Буде дуже непогано, якщо один з них буде циліндричним, а другий сувальдним. Зазвичай сувальдний замок, використовується як основний і виконується у вигляді "краба", тобто ригелі цього замку заходять в коробку з різних сторін, що практично зводить нанівець можливість банального злому. Поліпшити надійність личинки циліндрового замку допоможе броненакладка, що виключає її вибивання. Перед покупкою металевих дверей зверніть увагу на виробників замків. Хай вибачать мене вітчизняні майстри, але краще, якщо двері будуть укомплектована імпортними замками. Імпортні механізми більш надійні в експлуатації і кількість комбінацій ключів у них, значно вище.
4. Петлі.
Щоб захистити Ваш будинок від злому дверей, банальним зрізанням петель, зверніть увагу на те, щоб петлі придивились двері були обладнані прихованими навісами. Або хоча-б, двері йшла в комплекті з металевими лиштвами, блокуючим доступ до петель.
5. Наповнювач (утеплювач) двері.
Зазвичай, ті громадяни, яким дозволяє геометрія отвору і фінанси встановлюють двоє дверей: першу залізну від проникнення, другу для енергозбереження та шумоізоляції. Якщо такий варіант Вам не підходить, то постарайтеся, щоб обрана Вами двері, задовольняла не тільки вимогам безпеки, але вимогам енергозбереження і шумоізоляції. При виборі дверей, звертайте увагу на поперечні ребра жорсткості. Ребра жорсткості - це і додаткова гарантія від злому, і додатковий фактор хорошою ізоляції. Адже з роками, ізоляція (мінеральна вата, пінопласт, гофрований картон, поліуретан) у верхній частині дверей може осісти і двері втратить свої тепло- і звукоізоляційні властивості. Перевірте ущільнення по всьому периметру двері, як правило - це два контури ущільнювачів.
Окремо хочеться сказати про братів наших, китайців. Нічого проти них не маю, прекрасна працьовита нація. Але щиро раджу: не купуйте двері ними виготовлені. Так, зовнішній вигляд і ціна цих виробів, звичайно, підкуповують .... але дуже і дуже низька якість.
6. Підсумок.
На мій погляд, вхідні двері - не той предмет інтер'єру, на якому можна заощадити. Думаю, краще витратитися один раз, ніж встановлювати заново двері, викликати мнс-ників для відкриття замку, або складати опис викраденого. Звичайно, по справжньому якісні двері, яка відповідала б усім вашим вимогам, як в плані безпеки, так і зовнішнього вигляду, можна отримати тільки при виготовленні на замовлення. Вітчизняні профільні підприємства, освоївши зарубіжний досвід, навчилися виробляти досить не погану продукцію. У Вас вийде! Якщо стаття Вам сподобалася, поділіться нею з друзями в соціальних мережах.
Джерело інтернет журнал про будівництво та ремонт https://buildhouse.guru/
Відео як вибрати вхідні металеві двері дивитися:

1

Коментарі