хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Важливо про будівництво фундаменту взимку + Відео

При низькій температурі повітря, а тим більше взимку, укладання фундаменту не рекомендують проводити взагалі. Необхідно дочекатися теплої температури, щоб будівництво фундаменту пройшло успішно. Однак бувають непередбачувані моменти, коли укласти фундамент будівлі необхідно в умовах знижених температур. Земляний грунт буває має високу ступінь сипучості, що призводить до того, що влітку неможливо відрити котлован, так як його стінки осипаються. У холодну пору сипкість грунту трохи зменшується, і побудувати фундамент стає можливим. Також в умовах крайньої півночі і вічної мерзлоти просто не буває іншого часу для будівництва. Рішення про зведення фундаменту взимку також може бути обумовлено особистими причинами або фінансовими вигодами. Взимку будівництво будівлі і установка фундаменту обійдеться економніше, так як матеріали в зимовий період дешевшають в результаті спаду попиту. Тому в даному випадку економія буде досить висока.
Дивитися відео Заливка фундаменту взимку-вся правда:

В умовах низьких температур зведення фундаменту, технології будівництва можуть передбачати кілька варіантів заливки:
- додавання в бетонну суміш розігрівають спеціальних розчинів;
- обігрівання фундаменту в процесі.
При використанні спеціальних речовини суміш бетону твердне більш тривалий час, а речовини, що вступають в контакт з водою, підігрівають його, сприяючи його плинності. Заливаючи подібним чином фундамент, необхідно провести теплоізоляцію опалубки, щоб вода не затверділа раніше бетону, який необхідний найвищої марки.
Дивитися відео Чи можна заливати бетон взимку? Як залити фундамент взимку ?:

Використовуючи метод електричного обігріву бетону, необхідно доручити цей процес професійного електрику, який розбирається в питаннях даної технології і має аналогічний досвід роботи. Даний спосіб не дозволить скоротити витрати в результаті великого споживання електроенергії, а також вимагатиме використання спеціальної техніки та професійних фахівців. Трансформатори, що використовуються при обігріві бетону, підключаються до мережі в 380 вольт, на виході напруга і струм будуть регулюватися. Перед початком укладання в фундамент укладаються спіралі з ніхромового дроту, кінці якої виводять на опалубку. Після укладання бетонної суміші контакти спіралі під'єднують на вихід трансформатора. В результаті здійснюється обігрів бетону і спіралі. Підігрів бетону є дуже складною процедурою, тому він завжди вимагає залучення професіоналів.
Джерело: бетонний фундамент в Києві для приватного будинку від майстра Ярослава.
Дивитися відео Укладання бетону взимку. Вигоди зимового будівництва:

1

Коментарі

121.03.19, 11:33

вибачаюсь - а хтось розумний будує фундамент взимку?

    221.03.19, 12:01Відповідь на 1 від disu

    Дякую Вам за запитання) фундамент заливають взимку в основному для будинків з дерева, так як зима вважається найсприятливішим часом року для будівництва будинку зі зрубу. Але не обов'язково, фундамент заливають і восени і взимку для того, щоб він "сів" перш ніж будуть будувати будинок, це дуже важливо знати.

      321.03.19, 13:05Відповідь на 2 від BuildHouse

      Дякую Вам за запитання) фундамент заливають взимку в основному для будинків з дерева, так як зима вважається найсприятливішим часом року для будівництва будинку зі зрубу.

      сказати - я в шоці- це нічого не сказатитаким чином Ви стверджуєте, що дерево, просякнуте залите бетонною сумішшю в зиму, норм себе почуватиме,т.с.?
      вибачте,але це-смішно