Ддостали

  • 25.12.08, 10:35

zloДостали, достали! блін. достали. гади прокляті, ззззззззз! достали, козли, скотини безхребетны. досталидосталидосталидосталидосталиhummer

Саморобни CD програвач. Хтось чув про цю хрінь?

  • 24.12.08, 11:52
Чув можна  взять блок з компа підключить cd  програвач. ну той в який на компі диски тикають і буде музика. хтось шось десь бачив подібне?

До перегляду заборонено!

  • 24.12.08, 09:29

труп знайдено в полі з пакетом на голові

Юристи, бухгалтери, та інш ДОПОМОЖІТЬ

  • 24.12.08, 09:17

 Дайте, будьласка, посилання на законодавство щодо святкових та неробочих днів у 2009 році. Дяку.

Час атомних швидкостей і парламентських тормозів

весь світ живе в час атомних швидкостей. ми на додачу живемо ще і в час парламентських тормозів. я до чого, здається народ готовий на штиках нести свою незалежність від влади олігархів. пропоную обєднатися в співтовариство.

Ми не бидло, ми не козли. Та ми навіть не люди!

  • 17.12.08, 10:54

скоро новий рік. а нам зарплату невидали за листпад. як і де тепер гулять? ща кожен сам за себе став, навіть дівчата і ті утримуються від вуличних знайомств – криза.повій стало більше. хабарі стали більші просить, але ніхто недає. нічим. бензин подешевшав, запчастини подорожчали. всі говорять долар піднявся, хрін там, це гривня упала. і дзеленчить як американський голос різдва. а скоро мабуть буде дефолт гривні, інфляція йде. а скільки залишилось до гіперінфляції? найбільший мій страх це не криза. я боюсь що одного чудового вечора на екрані зявиться президент і скаже. багато чого скаже, про пчіл, про голодомор, економічну кризу. півгодини втиратиме, а потім так, про між іншим скаже:"друзі, на нас напали, але нехвилюйтесь. ми переможемо ворога, а оже вибори відбудуться." при таких політиках ми самі собі програємо. кожен платить за газ, але країна має мільйонні борги. і нікому ніякого діла. прикарманюють мільярди, нуда, бандитиж у тюрмах. повінь у закарпатті, слава нашим політикам. допомогли людям. та то нічого що півкраїни перерахувало потопаючим одноденний заробіток, гловне політики допомиогли. а ми так, просто платники податків. хрін я тепер пальцем вдарю для чийогось рейтингу. хоч півкраїни вимре, але нікопійки із свого карману я не віддам. мені неподобається моя країна, але я готовий віддати життя за свою Батьківщину. Чи лежатиме зі мною в одномі окопі син депутати хочаб обласної ради? Мабуть так, і кальян покурюватиме. Достала наша політична еліта, яка хвора в частині на геморой і неможе зним впоратись. Рухатись треба більше, працювти в одному напрямку. Ато обіймаємо всіх з ліва на право, справ на лыво. Ми не бидло, ми не козли! Памятаєте? Та ми навіть не люди, ми політична підстилка. Протектори на підошві обраних, які на нас йдуть через бруд. А молодь, вся її активність тільки на сайтах та політичних агітаціях та пікетах. Розцінка 50 грн година. За кожного приведеного 7 гривень. Вільнодумці і дурнороби. Нація, якій небуло рівних у світі, яка держала всіх в залізномк кулаку. А тепер що ми, жменя, простягнута до заходу та сходу. Ми маємо найбільшу кільксть ядерних електростанцій у євразії, та в най для насклення найдорожча електрика. При цьому за кордо вона йде по собівартості. Парадокс хохла.

люблю зимові фото

  • 10.12.08, 11:09

зима, люблю зимові фото.

знімок неякісний, зато красиво.

Російська чи Українська

  • 08.12.08, 16:53
питання двомовності вже хаїжджене. тому питання дводумності. на якій мові ви розмовляєте і на якій при цьому думаєте?

5%, 2 голоси

53%, 23 голоси

21%, 9 голосів

21%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

З празничком

  • 06.12.08, 14:01
мужики, з празником drunk