хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Висока духовність для русліків.

Учора в Москві під головуванням патріарха Кирила і при найактивнішому сприянні православного олігарха Костянтина Малафеева пройшов "Всесвітній російський народний собор".

Вона прийняла абсолютно гротескний документ під назвою "Наказ".
У нім, у котрий раз, повторюється стара жуйка про те, що "Російський світ" не має меж, і що уся Україна повинна стати російським протекторатом і інша вже відома нам до дрібниць російська націоналістична і империалістічне базікання

...Хто ж нас закликає відродити традиційну багатодітну сім'ю? Кирило, у якого зроду ніякої сім'ї не було (і не буде) і який живе з декількома "троюрідними сестрами" одночасно в одній квартирі?

Чи православний до мозку кісток Костянтин Малофеев, який, заради відведення з під санкцій своїх затупикованных в офшорах бабок, розвівся з дружиною, з якою прожив в шлюбі 20 років?

...І хто ж у них там зразки для наслідування? Розлучений з дружиною Путін, що мешкає з невідомих кількістю коханок, що народили йому невідому кількість дітей? (Я не забув ще жердину для стриптизу і аква-дискотеку у нього в Геленджику).

1

Коментарі