Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У КНДР багатопартіна система))

Ви сміятиметеся, але в Північній Кореї багатопартійна система. Окрім правлячої Трудової партії Кореї на чолі з черговим Кимом, там з незапам'ятних часів існують ще Соціал-демократична партія і Партія молодих друзів небесного шляху. На останніх парламентських виборах правляча партія отримала 607 місць, "соціал-демократів" - 50, "молоді друзі" - 22, і ще три місця були віддані "безпартійним".
.............
Жоден диктатор не признається собі, що він сидить виключно на багнетах. Усі вони хочуть вірити, що, як би не був суворий насаджуваний ними режим, зрештою він встановлений на благо народу. Його, народ, потрібно захистити від внутрішнього і зовнішнього ворога. І народ це цінує.
Чому доказом - результати виборів, що регулярно проходять. На жаль, самі вибори стають мішенню для різноманітних ворогів. Тому потрібно видалити ворогів від процесу голосування. І не дай бог ворог просочиться у виборчий бюлетень або почне орудувати при підрахунку голосів. Чужим там не місце. Їм тільки дай волю.
........................
Несповідимі шляхи історії. Як ні обставляй спектакль під назвою "Вибори", історія все розставить по місцях. 
Ти можеш нагнати бюджетників, можеш під виглядом "опозиціонерів" включити у бюлетень своїх вірних псів, можеш заповнити телевізійний ефір цілодобовою пропагандою і змусити естрадних зірок тебе славословити, можеш не пустити на виборчу дільницю спостерігачів, а у кожної урни поставити поліцейського - результат буде один. Ти вже програв.

0

Коментарі