Что общего у дарвинистов и плоскоземельцев?

  • 07.09.23, 09:24
Кто не владеет английским - включите субтитры.

Корупція і ми! ІМХО тезисно

  • 29.08.23, 10:13
Чому в Україні такий високий рівень корупції?На великий відсоток чинники, яки призводять нас до корупції складаються з двох зовнішніх факторів: піст-радянська система зв'язків, сполука "червоних директорів" та КГБ. Але самі вони не змогли би створити той жах який ми маємо сьогодні.Друге - московити, які складають великий відсоток від населення України, та схильні до всяких АУЄ, "я начальник - ти дурак" та таке інше.Третє, на мій погляд - найважливіше, є те, що нація, про яку ...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

З мудрої української культури!

  • 06.08.23, 09:25
Баба небита що коса неклепана! Так, чи ні?
[Приєднане голосування]

Створення "Російської імперії": хто, коли, як, для чого.

  • 14.07.23, 16:39
Наш співсайтовець, доктор історичних наук, професор Дніпропетровського університету.Пропоную вам його нещодавній виступ у Києві зі своїми напрацюваннями з усіх тих питань, які так важливі особливо в цей час.

Бену Уолесу...

  • 13.07.23, 19:03
...нахамив не українець!Фффуууухххх!

Підрив каховської дамби

  • 06.06.23, 07:30
Підрив каховської дамби має кілька наслідків.1. Затоплення переважно окупованого московитами лівого берега Дніпра нижче за течією.Навіщо топити власні війська?2. Припинення живлення Криму дніпровською водою.Кримський канал починається якраз від греблі і тепер воду до нього подати просто неможливо.3. Виведення з ладу Запорізької АС.При падінні рівня води неможливо охолоджувати реактори і їх потрібно буде заглушити як мінімум.Чекаємо більше подробиць від фахівців.

Як німці створили россию! Розповідає один з "мешканців" и.юя!

  • 02.05.23, 08:43
Радий запропонувати на ваш розсуд цей виступ мого друга, що пройшов нещодавно в Київі. Теми актуальні.