хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

колись кожен зрозуміє, але буде пізновато

  • 01.07.09, 21:50


я не навиджу лукавість у людях, це перше щоб я викоринила в кожній людині...це те, від чого страждає кожен хто стикнеться....ненавиджу, коли люди розходяться, і починаються статуси: я знав що так буде, все до того йшло....шкода, а вже через декілька годин новий - ура, нарешті я знайшов достойну дівчину!!! - навіщо ця гра, навіщо так демонстративно лукавити перед народом???? нвіщо просити допомоги з надією що відмолять, бо якщо ні - то це буде помилка усього життя???? навіщо дивитись в очі говорити слова кохання, при цьому уявляти когось іншого перед собою, і лиш втішати себе думкою - "а що головне я не один???" що ви хорошого робите для тих - інших. які вам вірять і надіються на правду???? навіщо породжувати страх брехні, недовіру - а потім говорти, що саме це стало причиною розриву стосунків????

навіщо  дозволяти жінкам бути сильними, радіти тому що вони успішні і заробляють гроші, а потім обзивати їх феміністками?

чому просто не жити і не сприймати усе як є: любить-добре, ні - навіщо марнувати час?, бреше-більше не вірити - або взагалі не брехати, якщо все сприйматиметься як потрібно: ну і що, якщо не дуже рінві ноги, хіба легше чути брехню і заспокоювати себе нею???

як навчитись цінувати те що маєш? щоб потім не жалкувати що втратив те єдине, що було, але не цінилось.....

3

Коментарі

11.07.09, 22:06

- згоден!

    21.07.09, 22:10

    Такі часи,люди різні,ще зустрінеш своє кохання

      31.07.09, 22:30Відповідь на 2 від nebosklon

      тут не про коахння, тут про людяність

        Гість: _Just Alive_

        41.07.09, 22:45

        меня бесит, когда девушка меняет свой статус с "встречается с..." на "в активном поиске", и еще изображает несчастную овечку. К чему показуха эта вообще?

          51.07.09, 22:52Відповідь на 4 від Гість: _Just Alive_

          і не кажи...просто якась манія того щоб всі знали про її трабли в особистому житті, а коли запитуєш - то чого лізеш, не твоє діло...(

            Гість: Огненный_HW

            62.07.09, 13:01Відповідь на 4 від Гість: _Just Alive_

            меня бесит, когда девушка меняет свой статус с "встречается с..." на "в активном поиске", и еще изображает несчастную овечку. К чему показуха эта вообще?приспичело ей значит

              Гість: Rainy_evening

              72.07.09, 13:12