Смачного...
- 07.08.09, 13:40
Не стати мені хазяйкою…
Я не вмію готувати, хоч як не намагалася навчитися…
Єдине, що непогано в мене виходить – це вареники (тісто без дріжджів), галушки))) та бісквіт.
Зварити макарони – для мене трагедія!!!!!!!!!!
Ніколи не вдається досягнути такого результату, щоб всі макаронинки були окремо одна від одної і не сирі одночасно…
(І чому сиру воду не можна підливати, коли та майже википіла ще до того, як макарони кидати???)
З вареною картоплею завжди проблеми…
Вода біжить з каструлі, як дурна…піною заливає плиту…
І як не старайся, все одно, сук@, вода википить і картопля на дні згорить…
Ну не так сильно я зазвичай стараюся… але все одно, коли маман з роботи приходить, то не похвалить за готову вечерю, а починає скандал ... а коли в неї поганий настрій, то і по фейсу отримати можна….
Коли одна вдома, то їм щось готове…
А як такого нема, то бігаю «по бабам» точніше до бабусь, щоб накормили бідолашну внучку…
А зараз розлінувалася, і я краще питиму каву і чай (через раз) з сухарями, ніж кудись іти…
Але грінки жарені я обожнюю…
І іноді балую себе таким делікатесом…
Але вони у мене виходять не дуже гарні…
Та це краще ніж нічого…
Отаке я зазвичай їм)
Може хтось дасть якусь пораду… Наприклад: 1) Як зробити пересадку рук із місця звідки вони у мене ростуть і до плечей??? 2) Як навчитися не відволікатися від процесу приготування їжі??? 3) Як варити ті грьобані макарони??? ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!
7
Коментарі
Fata Morgana
17.08.09, 14:05
ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачно
ПоВіТрУлЯ)))
27.08.09, 14:07Відповідь на 1 від Fata Morgana
дякую...спробую...
а воно не підгорає???
Fata Morgana
37.08.09, 14:08Відповідь на 2 від ПоВіТрУлЯ)))
в мене ніколи не підгорялотреба слідкувати щоб не згорало
ПоВіТрУлЯ)))
47.08.09, 14:09Відповідь на 3 від Fata Morgana
блін...це вже складніше...
ну спробуємо...
дякую)
Fata Morgana
57.08.09, 14:13Відповідь на 4 від ПоВіТрУлЯ)))
а ти як хочеш? дивись кухню не спали
Ми-шутка
67.08.09, 14:13
все приходит с опытом )) Макароны или вермишель бросай в кипящую воду и добавляй в нее ложку растительного масла, тогда они не развариваются слишком. И еще... снимай их с огня, когда станут прозрачными и пусть постоят недолго, минут 10, потом промой и добавляй масло. судя по тому, что ты пишешь, то ты включаешь огонь на всю катушку и отвлекаешься, просто помни о том, что делаешь, а когда закончишь, тогда уже можно и другим вещам время уделить. Готовить надо, когда голодна и готовить с удовольствием, тогда все получится.
ПоВіТрУлЯ)))
77.08.09, 14:15Відповідь на 5 від Fata Morgana
постараюся))))
ПоВіТрУлЯ)))
87.08.09, 14:17Відповідь на 6 від Ми-шутка
ДЯКУЮ)))))))проведемо такий експеремент))))
Ми-шутка
97.08.09, 14:19Відповідь на 8 від ПоВіТрУлЯ)))
удачи )))
Fata Morgana
107.08.09, 14:47Відповідь на 7 від ПоВіТрУлЯ)))