Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

У Дрогобичі влада оголосила війну бензовозам

18 червня у Дрогобичі перший заступник міського голови Петро Суда провів  позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому йшлося про небезпеку, що нависла над Дрогобичем у зв’язку з постійним порушенням транспортними засобами, які перевозять нафтопродукти територією міста, визначеної схеми руху. Комісія визнала роботу відділення ДАІ з обслуговування адміністративної території міста Дрогобич, Дрогобицького району та автотехнічної інспекції при ГУ МВСУ у Львівській області із забезпечення надійного, постійного контролю за станом дотримання визначеної схеми руху транспортування небезпечних вантажів територією міста недостатньою.

Комісія зажадала від керівництва відділення ДАІ негайного реагування на ситуацію що склалася, забезпечити постійний контролю за дотриманням водіями-перевізниками небезпечних вантажів встановлених маршрутів руху з метою недопущення
виникнення надзвичайної ситуацій з непередбачувальними наслідками на території
міста.

Доручено санітарно-епідемічній станції. Дрогобича до 10 липня провести лабораторні дослідження стану шумового навантаження та загазованості вулиць міста на маршруті перевезення нафтопродуктів, результати аналізів надати міській комісії з питань ТЕБ та НС.

Протягом 10 днів комісія у складі працівників відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськвиконкому і ДАІ щоденно працюватиме на перехресті вулиць Бориславська-Горішня Брама і не дає бензовозам відхилятись від маршруту. Відтак міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дрогобича буде проводити вибіркові перевірки дотримання перевізниками нафтопродуктів визначеної схеми руху, залучаючи до цієї роботи працівників виконкому та депутатів міської ради.

2

Коментарі