хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Самостійна Кубань.

24 вересня 1917 р. розпочала свою роботу 2-га сесія Кубанської Військової Ради, на неї запросили представників України. Вони виступили на одному з засідань Ради. Рябовол вітав їх: "Дорогі гості! Мачуха-доля відірвала наших дідів запорожців від матернього лона й закинула їх на Кубань. Більше ста літ жили ми тут сиротами по степах, по плавнях, по горах без матернього догляду. Царі робили все, щоб вибити з наших голів, із наших душ пам'ять про Україну й любов до Матері. Царі хотіли зробити з нас душогубів, хотіли, щоб ми, коли прийде той слушний час, час визволення України, своїми руками задавили ту волю, щоб ми свої шаблі пополоскали в крові Матері. Не діждались б цього вони ніколи. Не діждались ,бо хоч наші душі царі поневічили, та не вбили, і ми діти, руки на Матір не підняли б".

Український уряд у листопаді 1917 р. офіційно визнав право на самостійне існування кубанських козаків. 30 грудня відбувся з'їзд українських громадських діячів та представників українського населення Кубані, на якому у резолюції було вказано "про приєднання Кубані до України".

тут

6

Коментарі

12.03.12, 11:42

Кубань треба вертати на Батьківщину, тобто в склад України

    анонім

    23.03.12, 04:08

      33.03.12, 09:33

        Гість: lkjmn

        43.03.12, 10:00Відповідь на 1 від Lost_paradise

        Кубань треба вертати на Батьківщину, тобто в склад УкраїниВони там, на Кубані, настільки обмоскалились, що і тоді не приєдналися до УНР (вони, бач "вєлікіє і нє дєлімиє", і зараз нафіг не потрібні.

          Гість: мирянин

          53.03.12, 10:33

          Дивився док фільм "Живи и Веруй" так там показували казаков в Чечні, українські пісні співали, їх там навмисно тримають, щоб з чеченцями один одного вистрілювали. Жаль і перших й других.

            63.03.12, 16:20Відповідь на 4 від Гість: lkjmn

            Не згоден!

              73.03.12, 18:20Відповідь на 4 від Гість: lkjmn

              Кубань треба вертати на Батьківщину, тобто в склад УкраїниВони там, на Кубані, настільки обмоскалились, що і тоді не приєдналися до УНР (вони, бач "вєлікіє і нє дєлімиє", і зараз нафіг не потрібні.Не все так просто там було. Велика кількість була за входження Кубані до складу України. Просто УНР цим ніколи не займалося, єдине, що Скоропадський вів перемовини і вони скінчились вдало, тільки реалізувати то не встигли

                Гість: lkjmn

                84.03.12, 15:22Відповідь на 6 від Mamay_

                Не згоден!Кожен має право на власну думку.

                  Гість: lkjmn

                  94.03.12, 15:24Відповідь на 7 від Lost_paradise

                  Не все так просто там було. Велика кількість була за входження Кубані до складу України. Просто УНР цим ніколи не займалося, єдине, що Скоропадський вів перемовини і вони скінчились вдало, тільки реалізувати то не встиглиЗвісно, що складно. Але кубанці, на загал, не сприймають Україну, як Батьківщину. Їх коріння локальне - Кубань.

                    104.03.12, 17:57Відповідь на 9 від Гість: lkjmn

                    Не все так просто там було. Велика кількість була за входження Кубані до складу України. Просто УНР цим ніколи не займалося, єдине, що Скоропадський вів перемовини і вони скінчились вдало, тільки реалізувати то не встиглиЗвісно, що складно. Але кубанці, на загал, не сприймають Україну, як Батьківщину. Їх коріння локальне - Кубань.Питання в тому що Україна зробила задля того, щоб своєю Батьківщиною? А нічого
                    Взяти тих же кацапів, ті хоч якось працюють в напрямку, щоб кожен русскоязичник вважав своєю Родіною рашку. Я вже не кажу про жидів, коли більшість навіть в очі не бачучи Палестини від народження своєю Батьківщиною вважають Ізраїль. Робота ведеться

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна