хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ілюзія бунту

Часто згадую похмурого чоловічка, котрий підвозив мене від Кабміну на роботу. Своє життєве кредо він сформулював стисло й досить нудним голосом. «На вибори не ходжу, ток-шоу не дивлюся, на мітинги плював. Коли цих почнуть вішати, прийду, візьму участь». Є така категорія людей, яких слухаєш і розумієш — не жартують, що б не казали. Впевнений, таких не більшість. Але підозрюю, що багато.

читати далі

9

Коментарі

17.11.11, 22:38

Гірше за все в подібній ситуації - це процес вихолощення людських душ... Коли вони виявляються спустошеними і зневіреними... Коли в грудях клекоче тільки гнів, ладний виплюснутись і змести все зі свого шляху, але немає жодної конструктивної думки на кшталт: а що потім? Пересічному громадянинові уявляється міфічна картина появи справедливого правителя, що вирішить всі питання і вилікує всі вавки... насправді ж скільки б не мінялось правителів - всі вони будуть недосконалими і далекими від ідеалів шляхетності, якщо далеким від цих ідеалів є суспільство, що їх породило...

Бернард Шоу сказав: Революції ніколи не полегшували тягар тиранії; вони лише перекладали цей тягар з одного плеча на інше.

А починати все одно треба з себе...

    28.11.11, 15:13


    ...und weiter !

      Гість: братЧортомлик

      38.11.11, 20:51

      написано натхненно, головне зрозуміло, але бунту у провінціях не буде. бунт буде у столиці. і хто переможе невідомо. ті кому тіряти немає чого проти тих, хто все що можно втратити вже сховав далеко. і ті й інші будут йти до кінця, але перших значно більше тому і шансів значно більше. .......

        48.11.11, 20:54Відповідь на 3 від Гість: братЧортомлик

        Мене цікавить, що буде потім? Все розкрадено, все в лайні і в корупції, месії, що вирішить все за Вас/нас не буде!

          Гість: братЧортомлик

          59.11.11, 10:26Відповідь на 4 від Mamay_

          Мене цікавить, що буде потім? Все розкрадено, все в лайні і в корупції, месії, що вирішить все за Вас/нас не буде!месія буде, але він фахівець в іншої галузі. що буде далі? гарного ничого, але шанс все почати заново, бо все нарешті "дооснованія разрушено", буде.

            анонім

            69.11.11, 14:52

            інтелекту мало в такій позиції

              79.11.11, 14:53Відповідь на 6 від анонім

              Всі не можуть бути теоретиками...

                Гість: Natalia5

                89.11.11, 22:20Відповідь на 4 від Mamay_

                Мене цікавить, що буде потім? Все розкрадено, все в лайні і в корупції, месії, що вирішить все за Вас/нас не буде!Думаю, неминуче станеться ЩОСЬ, що буде пусковим сигналом до дії! Тоді справді вся народна лють знайде своє русло. А Ви як гадаєте?

                  анонім

                  911.12.11, 18:41

                  Вроде говорил человек разумно... но наверное именно такие потом записывались служить в НКВД... буржуев вешать...