хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ліберальне козацтво

Після стрімкого злету українського козацтва на початку 90-х років минулого століття, спеціально підібрані і навчені люди взялися за його розвал за схемою «якщо не можна перемогти, потрібно очолити». І очолили, і довели до стану, потрібного постколоніальній адміністрації України тобто так званій «українській владі».


Офіційне сьогоднішнє українське козацтво загалом представлене двома гілками – антиукраїнською і ліберальною. В такому рішенні простежується загальна схема, що використовується в Україні в усіх сферах суспільного життя, а головним чином в політиці. Останні вибори Президента України в чергове підтвердили цю тезу: українці мають можливість вибирати лише між антиукраїнським і псевдоукраїнським ліберальним кандидатами. Переважна більшість дійсно національних сил відтіснена на маргінес суспільно-політичного життя. Заради цього були використані всі владні механізми, в тому числі і економічний. Наприклад, грошова застава в розмірі п'ятисот тисяч гривень для кандидата на посаду Президента України. Саме таким чином працює сучасна «демократія» - декларується народовладдя і загальна рівність громадян у правах, а реально забезпечується влада «грошових мішків».


Сучасна політична схема «українофоб і ліберал» з'явилася саме внаслідок посткомуністичного розподілу фінансів і влади. Фінанси і влада в незалежній Україні опинилися в руках колишніх компартійних та комсомольських діячів, «червоних» директорів великих промислових підприємств, керівників організованих злочинних угруповань та просто безпринципних особистостей, політичне кредо яких було «гроші і тільки гроші». Оскільки етнічних українців в цьому середовищі було катастрофічно мало, а українофобів – переважна більшість, для населення (80% якого складають українці) була створена видимість альтернативи за західним зразком – псевдоукраїнські «ліберальні демократи», керовані тим самим українофобським кагалом.

Слова «українофоб» і «ліберал» в даній схемі можуть бути замінені смисловими еквівалентами – «проросійський» і «прозахідний». Варіанту «проукраїнський» ця схема не передбачає. Від наших «ліберальних демократів» ніколи не почуєш про самоцінність України, про виборювання саме її інтересів, а не інтересів «демократії», «загальнолюдських і європейських цінностей» тощо. Єдиноможливий варіант розвитку України для лібералів – це її вступ до ЄС та НАТО.




Останнім штрихом у цій картині торжества європейських цінностей може бути заява колишнього спікера ізраїльського парламенту Дов Бен Мейєра у своїй відповіді на лист-протест голови організації «Американці за права людини в Україні» з приводу поведінки органів юстиції Ізраїлю у справі Дем'янюка: «Я взагалі не хотів вам відповідати, бо ще з часів Богдана Хмельницького у єврейського народу є великі і певні претензії до українського народу ... Проте, подумавши, я вирішив — заява, така, як ваша, написана американською громадянкою ( хоч і українкою ), і тому я не можу залишити її без відповіді... Я раджу вам і вашим друзям щодня, а не тільки в неділю, бувати у церкві і на колінах, доки з них не піде кров, просити вибачення за зроблене вашим народом нашому ».

Тут варто задатися риторичним питанням, а судді хто?

П.С. Справді, жид забувся? У нас теж є претензії, за своїх Лейб Троцьких будеш, стерво, лобом битися в стіну плачу, доки кров не потече і не спокутуєш всі злочини свого народу проти нашого!!!

10

Коментарі

Гість: Natalia5

121.05.10, 21:42

    Гість: PR3D4T0R

    222.05.10, 01:09

    будеш, стерво, лобом битися в стіну плачуВгадай, що почуєш у відповідь? -"Не дождетесь!"...як в анекдоті.

    Цікаво, там сайтом ще й досі завідує Ростислав Голда? Бо то він його робив (з подачі Вадима Васильчука).

      анонім

      322.05.10, 09:58

      +1

        422.05.10, 19:32Відповідь на 2 від Гість: PR3D4T0R

        Про сайт не знаю: де, хто.

          Гість: Natalia5

          522.05.10, 19:44

          Перечитала ще раз Те, що справи наші кепські - зрозуміло. Але якій вихід пропонуєте, козаче, що робити з отим всім, які є альтернативи?

            622.05.10, 19:58Відповідь на 5 від Гість: Natalia5

            Що для людини є найраще? Що для Вас є найкращим?

              Гість: Natalia5

              722.05.10, 20:07Відповідь на 6 від Mamay_

              Важко сказати. Напевно спокій. Україна втомилася від воїн і крові, але й залишати все як є неможливо, заснемо навіки Ми заслуговуємо на краще життя, потрібно об'єднуватися але як... як не крути а все тільки банальні загальні фрази...

                Гість: Natalia5

                822.05.10, 20:09

                То які Ваші пропозиції?

                  922.05.10, 20:25Відповідь на 8 від Гість: Natalia5

                  В мене одна пропозиція: "вольному - воля"!
                  Перечитайте ще раз замітку! Мені огидні ці всі псевдоукраїнські "громади", де на чолі, як не жид, то чекіст; їх наскрізь видно.
                  Найкраще для людини: робити добре те, що робиш http://blog.i.ua/user/381784/309348/; а як повіє вогонь новий з Холодного яру http://unknownwar.com.ua/ - розберемося. Ще важливою річчю є виховання: себе, дітей... Читатйте газетку http://nezboryma-naciya.org.ua/

                  У Вас є конкретніші пропозиції? Вступ у "партії" не пропонувати

                    Гість: Natalia5

                    1022.05.10, 20:33Відповідь на 9 від Mamay_

                    Про працю я теж десь вже писала, якщо пригадуєте
                    Які партії
                    Конкретнішого немаю, бо то не моя компетенція...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна