хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Магомет

Не дивлячись на те, що Москва нещодавно вийшла із володіння татарського, продовжував Магомет, що вона і тепер їх данниця, не дивлячись на безграмотність всіх їх чинів і народу, на розколи, на різновірство, не дивлячись на прив’язаність до дрібниць, на грубість і невігластво, ви їм піддаєтеся. Згадайте війни їх з шведами й поляками; за, що відбулися вони? За те, що була знайдена якесь непорозуміння в спільних переписках. – За те, що вони безупинно б’ються і лютують між собою? За якісь відмінності в книгах і хрестах. А їх жадібність владолюбства, до домагань? Чи не вкрали вони навіть і герб грецької імперії, який ніколи їм не належав? Нарешті і руський князь Володимир був князь руський, не московський, жив у Києві, а в Москві не бував.

***
Армії ці рушили одна за другою, однак обидві разом і по одній дорозі чи степу. Дивний і неймовірний страх росіян (москалів) від татар, що видно вкорнівся в них із часів Батия!


7

Коментарі

117.11.09, 20:44

Привет! а кто такой Магомет? Не пропрок ли Мухаммед?

    217.11.09, 20:52Відповідь на 1 від Коринфянин

    Привіт!
    Ні. 1655 рік, кримський хан!

      317.11.09, 21:00

      О! Греческая империя???!!! Это когда такая была? ты спутал, видимо ее с какой-то другой. Я всегда считал, что именно Греции были заложены основы так любимого современными «демократами» гражданского общества)

        417.11.09, 21:01Відповідь на 2 від Mamay_

        Привіт!
        Ні. 1655 рік, кримський хан!
        А-а-а...Это, который из Гиреев?

          517.11.09, 21:05Відповідь на 3 від Коринфянин

          А Візантія!? Тут мається на увазі Візантія!
          Москалі вкрали герб у Візантії, гімн у Англії, прапор у Голандії, назву народу і держави в України!

            617.11.09, 21:05Відповідь на 4 від Коринфянин

              717.11.09, 21:07Відповідь на 4 від Коринфянин

              Ця цитата, одна із багатьох, що повністю підтверджує працю Білінського "Країна Моксель", написану на джерелах московських фальсифікаторів, що суперечать один одному!

                817.11.09, 21:09Відповідь на 5 від Mamay_

                А Візантія!? Тут мається на увазі Візантія!
                Москалі вкрали герб у Візантії, гімн у Англії, прапор у Голандії, назву народу і держави в України!
                Византия относится к Римской империи. ) Там совсем иная история.

                  917.11.09, 21:10

                  Кстати - нашел интересную инфу про Владимира.
                  "Владимир Креститель, (он, кстати, был и новгородским князем), вернулся на Русь с наёмным войском, после чего завоевал Киев в 980 году. Он ездил на 2 года в Скандинавию, собирая отряд войнов-наемников. Владимир Креститель, так же, как его марксистский тезка Владимир Ленин - полукровки. У обоих деды - евреи. И оба являлись на Русь с наемным войском после "эмиграции".В семью Владимира Крестителя «мировая закулиса» зашла через женскую линию со стороны Византии. Соблюдая преемственность столиц, бабка Владимира, равноапостольная княгиня Ольга, крестилась в 957 году в Константинополе, и стала первой “христианкой” в княжеском роде Рюриковичей. ..."

                    1017.11.09, 21:11

                    "... Сам Владимир женился на сестре византийского императора Анне: последнюю пожертвовали ради соблюдения пути «из Фив к Столпам Геркулесовым». Анну отдали за Владимира при условии, что он крестится. Его крещение было совершено в Корсуни 15 июня 988 года. Этот же год считается годом основания православной киевской Руси..." (с)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна