хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

***

Вважаю Росію “потворою Франкенштайна”, та й взагалі, Україна створила свого часу Росію. Зараз є випробувальний момент – ми маємо подбати про це чудовисько, на нас лежить відповідальність за Росію. А те, що українці дуже кайфові і люб’язні показано в піснях. Співають, що не голова покотилася ворожа, а голівонька, шабелька. Кайфово! Українці – це освячена зброя. Люди не вбивали, вони допомагали відійти в інший світ людям, які не потрібні цьому світу. Вони допомагали цим людям. Тим паче, освячували ножі щоб не просто вбити тіло, це - брутально, а щоб розрізати ту душу для того, щоб вона зникла. Це дуже класно! Ми – лікарі, або ветеринари.
5

Коментарі

120.10.09, 16:36

Не ображайся, але в деяких речах я з тобою не згідний. Наприклад те, що зараз нажаль ми не можемо " подбати про це чудовисько", пізно. Трохи мені не сподобалось "вони допомагали відійти в інший світ людям, які не потрібні цьому світу" - якось це звучить надто зверхньо, чи що... І щось я такого не чув щоб українці святили ножі, це взагаліто поганий обряд, наскільки я знаю. Але зрештою - я згідний.+

    220.10.09, 16:54Відповідь на 1 від УКРАЇНЕЦЬ!!!

    І щось я такого не чув щоб українці святили ножі, це взагаліто поганий обряд, наскільки я знаю. Як? Вчора Ви з патріотичним запалом боронили Шевченка, виходить якого не читали? Гайдамаки: "Против ночі Маковія, Як ножі святили...".
    За, що на Вас ображатися?

      320.10.09, 17:40Відповідь на 2 від Mamay_

      Та чому ж не читав - читав. Деякі вчив. Але "Гайдамаки" не вчив То трохи завелике як для мене. Ну нарахунок ножів, то видно не звернув уваги на ці рядки, не памятаю, ну то таке, буває.
      " це взагаліто поганий обряд, наскільки я знаю " - значить погано знаю.
      Не думаю що через такі дрібниці варто сваритись.