хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Мер Ужгорода-Яценюк

Мер Ужгорода назвав Яценюка нахабним жидком http://blog.i.ua/user/1582897/302271/

Наслідки подібної заяви!

Всі жиди Шустери будуть обговорювати і приписувати українцям надумані 
антисемітизм, расизм...  Всі жиди кандидати в президенти будуть свято присягати, що зроблять
добре для всіх жидів і циган в Україні після виборів... Незрозуміло тільки куди українцям
подітися. От буде про, що поговорити кілька місяців...

Передвиборна компанія. На заході країни народ розчарувався у Юльках, Ющенках...
Про, що їм бідним кандидатам брехати народу? А тут кіндер-сюрприз Яценюк ображений... На сході: Янукович, показуючи на мера Угжорода, буде лякати донецьких дебілів бандерівцями...  Добре, що не всі дебіли і не всі ведуться на подібні речі...
 
Це наче вистава: жидівка Тимошенко звинувачує жида Фірташа в тому, що він, жид Фірташ, вкрав більше грошей ніж вона, жидівка Тимошенко! Для кого ці казки? 
Рука руку миє: вони всі пов"зані... Роздлілили сфери впливу...

Мер Ужгорода сказав правду, нібито від імені нації, тепер та правда обернеться кривдою, бо тріски летіть будуть розумієте з кого...

Шановні, всі ті хто має здоровий глузд не лийте воду на млин наших ворогів: не ведіться!!!

100%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

Гість: Сергій +

112.08.09, 09:45

В практиці не важливо як проголосують, головне хто буде рахувати. Скоріше всього написане в блозі правда. Та жидівське питання всеодно слід підіймати. Перемога на виборах те кодло не врятує, їх час закінчується.

    212.08.09, 13:02Відповідь на 1 від Гість: Сергій +

    Не можу цілком погодитись з Вами. При тій системі виборів, що практикується заріз будь яка фальсифікація можлива лише при підрахунках голосів на виборчих дільницях. Далі передається лише протокол з переліком голосів, і кожен член кожної комісії може відстежити протокол своєї ДВК у відкритому джерелі (на сайті ЦВК). Як голова ДВК останніх виборів, я мала можливість звірити данні із своєї дільниці в підсумковому результаті, що видала ЦВК.
    Далі: до складу комісій яких входять представники заявлені різними (грубо кажучи опозиційними одна до одної) політичними силами, а також члени призначені ОВК, які можуть бути зовсім безпартійними, або відноситись до партії чи блоку не представлених на даному етапі у парламенті. А це означає пересічний контроль членів ДВК.

      312.08.09, 13:03Відповідь на 2 від Shelma

      Тому не вірте пліткам про фальсифікацію. Це можливо лише при умові об’єднаного зговору всіх членів комісії, що, як ви самі розумієте малоймовірно. Саме тому, я впевнена, що на сам перед важливо хто и як голосує на виборах. Шкода лише, що обирати майже не з чого.

        414.08.09, 18:41Відповідь на 3 від Shelma

          анонім

          530.08.09, 23:13

          невже є українці, які ще не знають за кого треба голосувати???