Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

ГАЛІЛЕЯНИ - Хто вони? (ч.2)

(продовжую тему - початок - http://blog.i.ua/community/629/282133/ статті з різних витоків але доповнюють одне одне) Починаючи з VI тис. до н. е. Україна виступала в ролі постійно діючого “етнотворчого казана”, в якому нові народи народжу­вались, зростали і розходились на всі сторони світу. Одним з таких народів були гали (зовнішня назва — кельти). За свід­чен­ням видатного англійського історика й етнографа Д. С. Прі­чар­да, кельти-гали мали скіфське походження і були вихідцями з нинішньої Галичини. Гальська мова належить до кельтських мов, нею розмовляли кельтські племена, що населяли принаймні з VI—V ст. до н. е. територію Західної і Центральної Європи, а також центральні області Малої Азії (галатські племена). Велика  кількість племен кельтів-галів пішла на захід — лише у Галії-Франції Цезар нарахував понад 50 племен. Після підкорення Римом Галія постачала йому знаменитих легіонерів, якими Римська імперія завойовувала тодішній світ. Інша частина кельтів-галів помандрувала на південь. В Малій Азії (інша назва — Східна Галлія) вони заснували державу Галатія  — саме до християн-галатів (яких ще називали галогреками) св. апостол Павло написав своє послання у 50-х роках н. е. “Галати були відгалуженням галів, вихідців з північних берегів Чорного моря, що відокремились від головного переселення в західному напрямку (до нинішньої Франції). Вони закріпилися в Малій Азії у III ст. до Р.Х. До Галатії належали міста Іконія, Лістра, Дервія і, вірогідно, Антіохія Пісидійська. Частина галів пішла ще далі на південь і поселилася в Пів­нічній Палестині над озером Генезарет (Галілейським морем, пізніше перейменованим на Тиверіадське море). Назва “Палес­тина” походить від пал — “воїн”, стан — “табір”, а вже від неї походить етнонім “филистимляни”, яких ще називали “на­ро­дом моря”. Вони оселились на цій території в XIII ст. до н. е. і були  вихідцями з Кіпру, Кріту і Малої Азії, як про це пишуть Біблія (Єзекіїль 15.16, Єремія 47.4, Амос 9.7) та сучасні історики. Нині дос­товірно відомо, що це були пелазги (“лелеки”) — вихідці з Пів­ніч­ного Надчорно­мо­р’я, народ то­го самого етнічного кореня, що й гали.

На території Палестини лиши­лися й інші топоніми, що, вірогідно, пов’язані з Україною

місто Скіфополь, ріка Йордан (Яр-дана — “яра, сонячна вода”), гора Небо, Галлія—Гальлея—Галілея, міста Єрусалим (Яро-салим — “сонячне місто”), Єрихон (Яри-гон — “сонячна сила”), Рама (хрест, символ поєд­нання небесного і земного, оберіг), Голан (від “гал-лан” — “край галів”, територія на сході Галілейського моря), Самарія (від самар — воїн, Самара — притока Дніпра), Назарет   від слова “нази­рати”, оскільки місто знаходиться на південному схилі гори на висоті 350 м над рівнем моря,  "з Назарета відкрива­ється вид на велику дорогу і велике історичне поле битви — долину Ездраелон, яка є єдиним плоским коридором через гірські хребти між Середземним морем і Сходом. Через цю рівнину проходив торговий маршрут між Дамаском і Єгиптом, відомий як "Морський шлях". Народ галілеян всесвітньо відомий тим, що саме в його середовищі народилось християнство: галілеянами були Ісус Христос  , Діва Марія, всі апостоли (за винятком Юди Іскаріота, який був юдеєм), численні Христові учні та їхні послідовники. Інакше кажучи, християнство має галілеянську етнічну основу  

 з книги І.Каганця Арійський стандарт    
9

Коментарі

анонім

1123.06.09, 08:07

афтар а можно пападробнее про иудейство Иуды.

    анонім

    1223.06.09, 08:13

    кстати про скифов, http://blog.i.ua/community/666/251252/

      1323.06.09, 09:19Відповідь на 9 від An!mA

        1423.06.09, 09:27Відповідь на 10 від Гість: Сергій +

        читай уважніше..мова про те, що галеліяни - це аріїї. які розсилялися в усіх напрямках і дійшли до Шотландіїї і стоунхенджу, до Китаю і Індіїї, несли свою культуру, доречі, тер-я сучасної Туреччини більш відома була в ті часи, як Трояньска Русь, заснована була пелазгами (теж аріями) - звичаї всіх тих арійських народів однакові, тож важко заперечувати очевидні речі...
        Ісус ніколи не був Іешуа.. - то юдейська назва, як що ти прочитаеш книгу Каганця, то зрозуміеш ким був Ісус - син Маріїї (Марія - з санскриту Мати і ніколи це ім*я не було юдейським!!)
        звісно, що в Україні проживають зараз не тільки українці, мова не про те, а про те, як нас відрізали від частини нашої історії, зробивши з нашого Ісуса чижинця - це одна з методик інформаційної війни - про це в книзі.
        ні, фільм не дивилася.

          1523.06.09, 09:28Відповідь на 11 від анонім

          афтар а можно пападробнее про иудейство Иуды.куда ж еще подробней?

            1623.06.09, 09:34Відповідь на 12 від анонім

            кстати про скифов, http://blog.i.ua/community/666/251252/Дело в том, что все біло с точностью до наоборот - здесь на террритории современной Украині происходило зарождение новой белой рассы, которая расселилась со временем на восток и на запад - дойдя до Китая, Индии (через Иран) , Франции, Порт-у-Галии, Ирландии.. Неся передовую культуру, многие народы с охотой присоединялись к ариям и происходило смешание народов - так возникали новые народы, как . например, персы. Конечно им льстило такое родство, Дарий был горд от того, что принадлежал к арийскому роду, ведь, повторюсь, культура ариев была передовой на то время - музыка, искусство, быт и пр.

              Гість: Сергій +

              1723.06.09, 09:49Відповідь на 14 від Ружа

              Я читав цю книгу тільки не повністю і те що в блозі читаю другий раз, прочитаю ще двадцять може й повірю...
              І що?! Вся європа була аріями! І культура була схожа в корінні. Хто крім Каганця писав про це? Я вас запитав про біблію щоб дізнатись вашу думку. Вірити одній книзі не розумно, тому й запитую (вже не перший раз) у людей, може є ще доступне джерело, що підтверджує це.
              Моє питання було конкретним, Ісус лишається в будь-якому разі лише людиною (можливо просвітленою чи просто знаючою) і хай він хоч двічі арій це нічого не змінює, на людей не моляться! Ви самі знаєте, що чинила церква взявши за зброю ту брехню.
              Якщо є можливість подивіться фільм, там говориться геть про інакше.

                анонім

                1824.06.09, 00:13Відповідь на 15 від Ружа

                тема не раскрыта. уходишь от ответа.

                  анонім

                  1924.06.09, 00:15Відповідь на 16 від Ружа

                  угу, белой, из кого? из иранских кочевников. Бля я дальтоник.

                    2029.06.09, 11:02Відповідь на 17 від Гість: Сергій +

                    так, звісно, на людей не моляться, але в корені змінюється все, якщо Ісус - арій, тобто біла людина . а не юдей, яким його змалювали фарисеї.. це й підтверджує те. що аріїїї володіли передовою культурою і заннями на той час. Ісус власним прикладом показував це. А от багато хто зараз піднімаючи тему православ*я неправильно роблять, коли протиставляють Ісуса-галеліянина русам(аріям, слов*янам чи як хочеш називай)
                    про аріїв багато хто пише - Канигін, але його книга вийшла до Каганця і трохи різниться у версіях..але теж дещо цікаве випливє з неї, якщо читав Каганця. то ти бачив список літератури і авторів, які писали про це.
                    Віра - це те. що не можна помацати.. це можна лише відчути..
                    може фільм і подивлюся, як буде час, але ти знаеш, що в мене є свої канали Знань, яким я довіряю більше