хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Замітка для нескорених нащадків козацького роду.

Однією з причин «Великої» французької революції вважається помста жидів французькому народу за гоніння, яких вони зазнали в 12-16ст., особливо під час правління Філіпа Красивого та інших французьких королів. Так, у своїх працях з історії жидівські дослідники твердять, що «поворотний пункт у ставленні правлячих кіл до французьких жидів припадає на першу половину дванадцятового століття. Вже на другий рік правління Філіпа Августа (1181р.) експлуатація жидів урядом здійснюється у щонайрізкішій формі – конфіскації всього їхнього майна й вигнання з Франції. Жидів звинувачували насамперед за лихварство. Що це справедливо, засвідчує факт, що вже в той час майже половина міста Парижа опинилася в їхніх руках як застава.» Далі автор згадує неодноразові висилання й повернення жидів до Франції, конфіскацію їхньогомайна й фактичне пограбування жидів королями та баронами Франції.
У січасних кадошів (масонів 30-го ступеня) існує так званниай букет антисемітів, який складається з пяти, як воно називають, «антисемітів - практиків»: Філіпа Красивого, Богдана Хмельницького, Йосипа Сталіна, Адольфа Гітлера й Гамаль Абдель Насера. Народи, які стоять за цими лідерами, кадоші називають «зоологічними (невиправними) антисемітами» і вважають, що вони мають бути найближчим часом поголовно фізично знищені. Йдеться про французів, слов"ян (українців), росіян, про всіх німців та арабів. Інші гої винищуватимуться у міру необхідності або перетворюватимуться за допомогою біологічної зброї на двоногу тварину, як це було показано у фільмах «Мертвий сезон» і «Експеримент доктора Абста», створених на документальних матеріалах з метою попередити народи планети про небезпеку незворотного збочення успадкованного апарату гоїв.
Аналогічну версію висувають і засновники ордену Нащадків Богдана Хмельницького (ОНБХ). Вони вважають, що революція 1917 року, здійснена жидівськими більшовиками, голодомор влаштований Троцьким, Кагановичем і Косіором, є актами помсти за вигнання жидів з України гетьманом Богданом Хмельницьким у 16ст.
Завдяки милостивому ставленню до жидів польських королів Болеслава і його сина Казимира 3, який був закоханий у жидівку Естер, жиди стікалися до Польщі звідусіль. Законодавча книга за казимира містила 34 параграфи стосовно жидів, сприятливі для них закони й розпорядження, які необхідно було обовязково виконувати. Через те з приєднанням Польщі до Росії жиди становили значний процент польського населення.
Заснований в грудні 1992 року орден Нащадків Богдана Хмельницького мав за мету боротися з сіоністами та експансією польських націоналістів. Він виник на противагу широкому розгортанню діяльності орденів єзуїтів, Опус Дей, «Бней-Бріт» і його Ліги боротьби з дифамацією, різноманітних жидівських і масонських організацій, виступам польських екстремістів Варшави і Кракова.
Назва ордену повязана з тим, що сучасні сіоністи вважають Богдана Хмельницького ворогом №2 жидівського народу. Так подано у жидівській енциклопедії: «Хмельничинна -народний рух в Україні, що виник у 1648 році у звязку з іменем чигиринськогого сотника Богдана Хмельницького, знаменний в історії польського жидівства великими бідами. Від попередніх колзацьких бунтів Хмельничинна відрізняється тим, що охопила не тільки невдоволене політичною залежністю вільне козацтво, а й широкі маси кріпосного селянства (озлобленого на польських панів) і насамкінець, православних міщан, які охоче приєдналися до руху, що мав мету вигнати з України польське дворянство, польську адміністрацію, католицьке духовенство і жидів.» У працях жидівських авторів багато згадок про розправу над жидами в Немирові, Тульчині, Полонному, Заславлі, Острові, Сторо-Констянтинові, Барі, Кременці та інших містах України.
З повстанням в Україні та Поділлі (1648-1649рр.) селян і запорозьких козаків під проводом гетьмана Богдана Хмельницького проти панування поляків і жидівдля всіх гнобителів настали тяжкі часи. За свідченням істориків, «тільки протягом цих двох років було перебито понад 600 тисяч жтдів.»
Однак жидівські історики жодним словом не обмовилися про те, а чому ж били жидів і ляхів. Гноблення українського народу дійшло того, що навіть православні храми жиди надавали віруючим в оренду.
Не маючи спромоги перемогти військо гетьмана Хмельницького, поляки змушені були направити до нього своїх послів на чолі з головним київським комісаром Адамом Киселем просити миру. Богдан Хмельницький запропонував полякам такі умови:
1) Щоб у Києві у ц всій Русі не було й сліду від унії, щоб єзуїтів не залишилося більше.
2) Щоб у всіх містах, де житимуть козаки, не було католицьких костелів.
3) Щоб київськомй митрополитові було надано перше місце в сенаті.
4) Щоб воєводами й комісарами були виключно православні з руського населення.
5) Щоб кількість козаків не обмежувалася.
6) Щоб у всій Україна разом з Києвом і у всій Русі не залишилося жодного жида, а також інших умов, які не могли виконати поляки.
З 1665 року і до кінця 18 ст. у Києві, як і в усій Україні, не залишилося жодного жида, всі були вигнані, а козацькі гетьмани старанно пілкувалися, щоб ніхто з них не зявився.
Тому організатори ОНБХ вважають, що й нині катаклізми, злигодні й вимирання українського населення є помста сіоністів та їхніх орденів «Бней-Бріт» і «Хабад» за Хмельниччину та козацькі повстання 17 століття.!!!


Довідка:

Свтова закуліса використовує ООН як технічний інструмент впливу на вільні народи світу. На конференції Світового форуму була схвалена програма регулювання кількості населення світу, яку реалізують Світовий банк спільно з урядом США. Головною метою програми є забезпечення різкого зниження народжуваності в країнах, які не належать до іудейсько-масонськогої цивілізації.Програма охоплює майже 100 країн світу, передбачаючи різні засоби, аж до насильницької стерилізації чоловіків і жінок.
9

Коментарі

129.12.08, 20:23

Югославія, Ірак, Авган, прививки, голод в Африці, Палестина.....

    229.12.08, 20:24

    помста жидів
    СтельМАХер- єврей

      329.12.08, 20:30

      Косовькі православні ченці надавали землю албанцям в оренду

        Гість: Орій

        430.12.08, 08:56

        А зараз голівудські вилупки наштампували кіношки типу Жанни Дарк, де Філіпа Красивого показано як абсолютного покидька - історія розведена з лайном.

          530.12.08, 14:20Відповідь на 1 від Mamay_

          Югославія, Ірак, Авган, прививки, голод в Африці, Палестина.....