хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Обережно!, дядя Сем!

      «Посіявши в Радянському союзі хаос, ми непомітно підмінемо їхні цінності на фальшиві й змусимо повірити в ці ціності. Ми знайдемо своїх однодумців і спільників у самій Росії. Епізод за епізодом розігруватиметься грандіозна за своїми масштабами трагедія загибелі найнепокірнішого народу на Землі, остаточного, незворотнього згасання його самосвідомості. Із літератури й мистецтва ми, наприклад, поступово, витруїмо їхню соціальну сутність, відівчимо художників, відібємо у них бажання займатися зображеннями, дослідженнями тих процесів, які відбуваються в глибинах народних мас. Література, кіно, театри – зображуватимуть і підноситимуть найниціші людські почуття. Ми будемо всіляко підтримувати й звеличувати так званих митців, які насаджуватимуть і вдовбуватимуть в людську свідомість культ сексу, насильства, садизму, зрадництва, - словом, всякої аморальності.
    В управлінні державою ми створимо хаос і безладдя. Ми будемо непомітно, але активно й постійно сприяти самодурству чиновників, хабарництву, безпринципності. Чесність і порідність висміюватимуться й нікому не будуть потрібні, перетворяться на пережиток минулого. Хамство й нахабність, брехня й обман, пияцтво і наркоманія, тваринних страх одного перед одним, зрадництво, націоналізм, ворожість народів, і насамперед ненависть до російського народу, - все це ми будемо спритно й непомітно культивувати, все це розквітатиме махровим цвітом.
       І лише незначна кількість людей здогадуватимуться чи навіть розумітиме, що відбувається. Але таких людей поставимо в безпорадне становище, перетворимо на посміховисько, знайдемо спосіб їх обрехати й оголосити покидьками суспільства. Будемо спотворювати і знищувати основи моралі. Будемо завжди робити ставку на молодь. Будемо деморалізувати, розбещувати, розтлівати її. Ми зробимо з них молодих цинніків, хамів, космополитів. Ось так це ми й зробимо»

Промова ідеолога «холодної війни» і засновника ЦРУ Алена Даллеса, яку він проголосив у 1945 році.


Із книги М.І. Сенченко «Латентні структури світової політики»
18

Коментарі

128.12.08, 22:46

Перешли друзям

    Гість: Крайтос

    229.12.08, 00:02

    Ирония судьбы, но США сами скатываются в эту бездну после "критических шестидесятых". Справедливость торжествует?

      Гість: Nikolasfox

      329.12.08, 01:52Відповідь на 1 від Mamay_

      В 91 вони не зупинились і не зупиняются зараз просто назви територіальних одиниць змінились

        анонім

        429.12.08, 10:11

        так майже все це було здійснено комуністами задовго до 1945 року

          529.12.08, 10:44

          це вже давно так весь світ і живе!

            Гість: Grenadier18

            629.12.08, 13:40

            да, талмуд в действии

              729.12.08, 14:42

              точно...

                Гість: PR3D4T0R

                829.12.08, 15:56Відповідь на 2 від Гість: Крайтос

                Ирония судьбы, но США сами скатываются в эту бездну после "критических шестидесятых". Справедливость торжествует?Помиляєшся, зараз там рух За! "моральність", "порядність" і третє-десяте (подивися останні Голівудські фільми)... але таки контрольований. А та безодня, про яку ти кажеш, є кампанією контролю за кількістю населення - Eugenics, щоб всілякі там негри/латиноси/азіати не розводилися (і ми з ними; заціни рівень поширення захворювань, алкоголізму і наркоманії). Даллес, Кісінджер, Рамсфел & Co - пси еліти, які покірно служать хазяям.

                  929.12.08, 18:29Відповідь на 3 від Гість: Nikolasfox

                  В 91 вони не зупинились і не зупиняются зараз просто назви територіальних одиниць змінилисьТому я й додав цитатку, може хтось не розуміє, що навколо нас в нашій країні коїться?

                    1029.12.08, 18:33Відповідь на 4 від анонім

                    так майже все це було здійснено комуністами задовго до 1945 року
                    Розумієш? Поясню на прикладі дій Сталіна: створив одне коло вертикалі влади, цк, виконавці, ще хтось, потім їх розстріляв, ан їх місцепоставив інших, потім знов ростріляв, а інших поставив.

                    Комуністи-жиди руйнували Російську імперію, демократи-жиди зруйнували СРСР, а вже наші "любі друзі" руйнують Україну, Росію і так далі.... Один Батько в Білорусі молодець, посилає у сіх на*** і його не бере

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна