хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

***

Молодці. Продали китайцям випуск Антеїв АН-225. Справжні патріоти Україною керують.
Перед цим продали право на випуск АН-132 Саудівській Аравії, бо ті вирішили, що скоро нафта не буде давати таких доходів, і тому слід скуповувати усюди інноваційні технології, що можуть приносити прибуток їм, а не аборигенам, в яких куплять/ Бо тім воно дісталося в спадщину, але мізків до них не надали.
Запустили на ринок авто б\у, ну щоб допомогти Заходу не витрачати коштів на утилізацію, а просто продавати аборигенам в Україну і мільярди доларів собі в ЄС і США та Азію витягувати. Ну і щоб ліквідувати і власну національну автопромисловість в Україні.
CCTV 30 серпня китайська компанія China airspace і українське держпідприємство «Антонов» підписали договір про співпрацю. Згідно з угодою до Китаю переходить право власності на гігантський літак-транспортер АН-225, включаючи використання креслень і специфікацій літака. Переговори по залученню китайських інвесторів велися ще в травні 2016 року. Після підписання договору з українською компанією, Китай отримав доступ до унікальних технологій в галузі авіабудування. Планується, що перший китайський АН-225 вже буде випущений в першій половині 2019 року. АН-225 «Мрія» є найважчим вантажопідйомним літаком, коли-небудь піднімалися в повітря. АН-225 був спеціально спроектований для створення авіаційної транспортної системи для проекту радянського багаторазового космічного корабля «Буран». Літак існує в єдиному екземплярі."
0

Коментарі