хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

З Святом!

Час #відпустити.
Пустих людей, незмістовні розмови, зайві речі та болючі спогади. Все, що не дає вільно дихати й з кожним днем затягує в свої тугі тенета. Знайдіть в собі силу і сміливість, аби попрощатись з непотребом, як би важко не було. Візьміть кошик для сміття та починайте очищати власний простір. Неважливо чи ці речі матеріальні, чи душевні. Будьте жорстокими й прощайтесь з ними без жалю. Звільніться від непотрібної інформації, приятелів, котрі не розділяють Ваші погляди на життя. Слід визначити, що Вам справді потрібно.
Почніть наповнювати #життя чистою енергією, зітканою зі світла. Вбирайте в себе лиш те, що стане в нагоді, що є корисним. Спілкуйтесь з тими, хто підтримає та надихне. Оточіть себе правильними речами і крокуйте в Новий рік з незасміченою свідомістю.
Нехай новий 2016-й рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення!
2

Коментарі

Гість: Natalia5

11.01.16, 18:45

Спілкуйтесь з тими, хто підтримає та надихне. Оточіть себе правильними речами і крокуйте в Новий рік з незасміченою свідомістю

    26.01.16, 11:06

    і Вас зі святами