хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

***

«БЕРЕГИТЕ РОССИЮ»

Дивні українці.

Їх так безсоромно і століттями продає власна «еліта», що вони навіть не помічають буденність навіть не державної , а національної зради.

Подивіться уважно на це фото.

Що відбувається?

Буденність: Кучма, який віддав Єльцину Чорноморський флот за хабарну участь у газовій корупції Кремля, приїхав до Путіна відкривати помпезний імперський «Центр Єльцина». А що нам з того, коли завдяки зраді Кучми у 90-х, яку ми проковтнули ще тоді, сьогодні Росія окупувала Крим? Нас вже вмили кров’ю на Донбасі? А ми все одно, мов зомбі, не бачимо альтернативи Мінському ярму, про яке від нашого імені домовився Кучма зі свої хазяїном. Що нам з того, що він поїхав лизати п’яти не лише Путіну, а всій його зграї, що готова розірвати на шматки нашу Україну? Прибув туди, куди не з’явився жодний зі справжніх друзів України, європейських та американських, які солідарно допомагають нам вижити. Поїхав не сам, а харкнув на заборону повітряного сполучення з агресором і повіз власним літаком на васальний поклон усю свою рідню у трьох поколіннях.

Буденність: Пінчук, що ховається від камер на задньому плані теж тут, де «бережуть Росію», і не сам, а з дружиною і дітками – теж біля монарших п’ят хана московської орди. Адже всі його «€$и», разом зі скупленими західними відставниками типу Кваснєвського та дипломатами, підгодованими кешом, і навіть монополією на розподіл в Україні західних грантів – то звичайний камуфляж. А от російське дике корупційне поле – це, як казав Жиглов: лежбище, логово клану Кучми-Пінчука. Звідси Кучмі дали ярлик на правління і пограбування України, тут його разом з Пінчуком та їхнім бізнесом бережуть і пестують, тут сховані їхні кощеєїві яйця, за які міцно тримають сталеві пальці чекістів.

Буденність: хрещеного батька української корупції – Кучму та його бухгалтера-касира – Пінчука, російські вельможні длані поблажливо поляпали по щічкам. Є за що. Адже саме вони, навіть після Майдану примудрилися на заміну Януковичу з Азаровим поставити над українцями шісток свого клану: Порошенка з Яценюком. І те що ці легені поки що самі не приповзли до московського трону і на СЛОВАХ навіть дозволяють собі патріотично хорохоритися, то просто не отримали команду. Адже за їхнім політичним акторством для західної і української публіки лише сліпий не помітить чітке виконання московських наказів: це і шлях до конституційної узурпації влади, це і Мінськ, це і руйнація економіки, це і цементування корупції, це і водіння за ніс Заходу, це війна і провокації проти патріотів і добровольців, це і фальшування виборів, це і безкарність вбивць Гонгадзе, Небесної сотні, безкарність зрадників Криму, Іловайська та Дебальцеве.

А хто збереже Україну?

Дивні українці.

P.S. За цим посиланням - http://www.vesti.ru/doc.html?id=2691158# - Ви зможете побачити репортаж про російське політичне шоу, у якому взяла участь вся родина Кучми і Пінчука у повному складі. Шоу, що збудовано довкола єльцинського заповіту: «Берегите Россию» (промови і Путіна, і Медвєдєва, яким разом з дружинами несамовито аплодували і Леонід Данилович, і Віктор Михайлович). Шоу, яке висвітлював ніхто інший, як Дмитро Кисильов, давній друг родини Кучми-Пінчука, що допомагав їм на ICTV тягнути у владу Януковича.

0

Коментарі