хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Очі бачили, що вибирали...


Ну так а що очікували?

"Заріна Акопянц
Як Порошенко в Маріуполі патріотів і волонтерів образив

Сьогодні відбулася друга, за час президентства, поїздка Петра Порошенка до Маріуполя. Місто, яке живе, вчиться і працює під звуки вибухів і з дня на день чекає настання ворожих сил, приїзд президента вважав значущою подією. Але, патріоти та волонтери залишилися розчарованими.

Вашій увазі добірка вражень після візиту президента від тих, хто бореться з сепартізмом на місцях, тих, хто день і ніч допомагає нашим військовим, відстоює славу Маріуполя, як українського міста.

Член громадської організації "Разом" Ярослав Єрохін : "Червень 11-е, Маріуполь. Не втримався, пишу. Президент був, дороги до його приїзду підлатали, причому не землею і не шлаком. Бордюри побілили, дуже тішить, що ні поребрик. Виступ політика почув, але воно більше було націлене на камери, вещаюшіе за межі міста і країни, а не для жителів Маріуполя. Рокіровку глав ДонОДА зробили, нагороди вручили. Справа безсумнівно потрібне, але відчуття даремно витрачених 5:00 !!! не проходить. До речі, стоять в проході мікрофони виявилися непотрібними і незатребуваними. Натяк на спілкування не зрозумілий. Дуже сильно нагадувало захід під назвою з'їзд. З'їхалися, роз'їхалися, Маріуполь залишився. Це вже добре! Завтра новий день, багато чого треба встигнути зробити. Але добу, як не дивно, мають обмеження, тому шкода кожен втрачений годину. Будемо надолужувати. "

Волонтер Галина Одноріг : "Нічого не змінюється в цій країні !!! Зустріч президента в Маріуполі. 3:00 очікування на вулиці під сонцем і партію Солідарність навіть не запустили в зал Їх завдання зробити красиву картинку, а все регі сидять в залі з кондішіном. Мене до речі теж не пустили))), Коли ж цей цирк закінчиться ".

Громадський активіст Петро Андрющенко : "Два візиту Президента до Маріуполя. Перший вразив" вату ", другий добив патріотів. Місто занурився в сіре себе".

Костянтин Батозський : "Цирк з кіньми в Маріуполі у зв'язку з приїздом президента. Напередодні із зусиллям, гідного кращого застосування на передовій, місто самовіддано закочував люки в асфальт і вичищав вулиці. Програма візиту Петра Олексійовича - таємниця за сімома печатками. На всі публічні заходи пропускають тільки за списками, незрозуміло ким і як складеними. Тому публічними такі заходи назвати складно. По тривозі піднято краматорський колектив ДонОДА, який о 2 годині ночі на автобусі виїхав до Маріуполя і тепер колективно дрімає на кріслах ДК "Молодіжний", змучений спекою і начальницьким хамством . У місті періодично глушиться стільниковий зв'язок. У зв'язку з чим добра частина активістів не розуміє - тут відбувається показуха в кращих "риговскіх" традиціях або ж спроба зрозуміти справжній стан справ в прифронтовому місті? А питання для Петра Порошенка, власне, один. Шановний Петре Олексійович! Віддаєте ви собі звіт в тому, що через цю показухи мільйони українців з Донбасу відчувають себе зрадженими вами? Місто ось-ось залишиться без питної води. Електричні мережі не витримують напруги. Бізнес біжить з Маріуполя. Місто загинається. Люди щодня чують, бачать війну, хоча, за вашими словами, ніякої війни у нас немає. Слово "реформи" в Маріуполі не знають і не чують. Невже у нашої держави немає можливості вирішити ці системні проблеми Маріуполя? Невже тут, на передовій, ми заслужили вашу увагу один раз на півроку? Але саме головне - що ви хочете бачити в Маріуполі? Жувати совкову чиновницьку жуйку? Або голос свого народу? "

Член Громадської ради молоді Маріуполя Костянтин Карцев : "Ну що ж ... Дочекалися таки приїзду президента на МКР Східний ... Що сказати? Враження більш негативний, ніж позитивний, оскільки ніяких коментарів і СПІТЧ президент не давав, поклав квіти до пам'ятника на Східному, пару хвилин поспілкувався з кількома жителями на камери і пішов ... Багато хто залишився незадоволеними, деякі взагалі кричали про те, що у нього руки по лікоть у крові .... Чи змінив він щось своїм приїздом? Навряд чи .. . Чи змінить він щось своїми справами? Подивимося ... "

Волонтер Лілія Українська : "Приїжджав президент .... В основному всі громадські працівники, прочекавши 4,5 години на спеці, залишилися за дверима, на вулиці. Дивно! Президент когось навіть нагороджував ... Незрозумілі враження від приїзду".

Волонтер, громадський атківіст Афіна Хаджинова : "Зустріч з Петром Порошенком у Маріуполі в ДК Молодіжний. Як це виглядало з боку людини необізнаної, тобто мене. Загалом, невідомим мені шляхом ми потрапили в списки на зустріч з президентом. Виявилося, це якась "Солідарність" - я, як людина аполітична, була не в курсі. Запросили нас на 13.00, пропустили через рамку, догледіли сумки, перевірили документи. У будівлю пропускали тільки за списками і по паспорту. Запрошених за списком "Солідарності" чомусь не пускали. Якимось випадковим чином ми потрапили всередину і піднялися в зал. Сіли зручніше, познайомилися з сусідами. І тут одна дама в мікрофон оголосила, що запрошені за списками "Солідарності" запрошуються до входу, на вулицю для зустрічі президента. Кто- то залишився тримати наші козирні місця в залі, хтось спустився до входу. Президент довго не їхав. Я спостерігала за людьми, намагалася познайомитися з новими обличчями. У підсумку знайшла активістів з Мангуша. Було вже 14.30 і мені пора було їхати у своїх справах . На рамці я пояснила, що повернуся. Коли я повернулася через дві години, люди все ще стояли біля входу і чекали президента. Всередину будівлі їх не пускали навіть у туалет. Не кажучи вже про те, що ніхто не запропонував людям води і стільці. А ви знаєте, як сьогодні припікало сонце! І ось, через чотири години чекання, під'їхав президентський кортеж. Вийшов президент, привітався з що очікували людьми, з дитиною (як завжди, втім ...), зайшов всередину і двері за ним зачинилися! У надії, що скоро впустять і нас, ми стали розглядати та інших гостей, фотографуватися з ними ... Час йшов, нас не пускали всередину. У працівників служби безпеки я з'ясувала, що нас не пустять ні зараз, ні пізніше. З чого ми зробили висновок, що нас просто використали. Залишається питання - хто ... 
П.С .: Зранку була на Східному, там в районі храму в терміновому порядку міняли дорожні знаки на нові, латали дороги, в т.ч. і Комсомольський бульвар ... Я вже мовчу про дорогу в ста метрах від ДК - її латали теж ... "

Громадський активіст Спартак Степнов : "... дізнався, що приїде президент, подумав, буду потрібен - допоможуть знайти і день пройшов нормально .... А взагалі, сподіваюся поїздка у нього була ділова, по тому що святкувати особливо нічого - все так само городяни чують канонаду, все так же гинуть захисники міста та України, все так же добровольці і волонтери виправляють помилки і злий умисел чиновників, все так же ренегати і казнокради сидять у владних кріслах, а не у в'язниці ... Але здивували маріупольці б'ються в істериці від бажання споглядати, готові страждати і принижуватися заради потрапити на очі. Ех, багато в народі ще раболіпства, занадто багато з того і нічого толком не змінили після Майдану ... "

Член ГО "Разом", кандидат у депутати ВР від Маріуполя в 2014 році Максим Бородін : "Те, як надійшла сьогодні маріупольська" Солідарність "(партія Петра Порошенка) з людьми, яких запросила на зустріч з президентом, перекриває навіть досягнення" ригов ". Ті любили ні в що ставити свій електорат і кидати подачки - то парасольками побалувати, то олів'є нагодувати. Але одна справа, коли ти робиш так з проплаченою масовкою, готової за подачку принижуватися і служити підставками під прапори, а друге, коли ти запрошуєш на захід дійсно ідейний і порядних людей, серед яких волонтери, викладачі, активісти, це ті люди, які не звикли, щоб їх використовували, як гарматне м'ясо. Коли вчора мені подзвонив хороший товариш і реально порядна людина, якій я довіряю і запросив бути присутнім на зустрічі з президентом, разом з частиною нашого активу, я без задньої думки погодився. Як пізніше виявилося, запрошував, сам не був в курсі планів по намічаються заходи, так що до нього у мене немає питань. Спочатку озвучувалася час зустрічі 16:30, але було сказано, що швидше за все буде уточнення. Сьогодні з ранку уточнили - зустріч на 13:00 в ДК Молодіжний. Ок. Йдемо туди втрьох. Вхід через рамку, ми чомусь в списках від "Солідарності". НУ і добре, може процедура така. Пройшли в будівлю, піднялися на гору і сіли чекати. Прочекали близько години, після чого в мікрофон було оголошено, що представники партії "Солідарність" запрошуються на вулицю для зустрічі президента! Ок, частина людей пішла встала і пішла, в тому числі і наша Афіна. Десь ще через пів години нам повідомили, що зустріч на невизначений термін відкладається і можна піти погуляти. Мені зателефонував чоловік, який запросив на зустріч і попросив спуститися, щоб уточнити деталі. Спустився, виявляється вийшли на вулицю зустрічати президента за списками від "Солідарності" НАЗАД НЕ ПУСКАЮТЬ! Люди в шоці. Вони обурюються, що мовляв як це так, всім можна, а нам ні. Але держ. охорона непохитна. При цьому разом з усіма запрошеними стоять і ті люди, які запрошували і глава "Солідарності" в Маріуполі Сергій Нестеров. Мене, після виходу до товариша, теж назад не пускають. Ну думаю, мабуть процедура така, щоб створити масовку для зустрічі, а потім повернутися назад. Ну не може ж бути так, щоб нас всіх, дорослих, адекватних людей, запросили попрацювати масовкою і флагштоками ?! Природно я сам почав заспокоювати знайомих, що мовляв не переживайте, дочекаємося і повернемося до зали. На що, деякі почали нервово хихикати ... При цьому представник "Солідарності" мовчав, як риба. Спека, практично немає тіні і люди стоять, без інформації, скільки їм ще стояти. У підсумку, прочекавши майже 4 (!!!) години на ногах і під сонцем, ми чекаємо президента. Він підходить, вітається з людьми, обмінюється парою слів і заходить до будівлі. Двері закриваються ... І виявляється, що вийшли за списками "Солідарності" ніхто впускати не збирається! Ніяких вибачень не було і люди страшенно розчаровані просто почали розходитися ... І навіть після всього цього повного ****, глава "Солідарності" не підійшов і по-людськи не вибачився! Може для нього, це і норма, ковтати таке скотиняче ставлення до себе, але вже точно це не норма для нашої команди і нормальних маріупольців! Ми, хлопці, НЕ гарматне м'ясо і НЕ БІОМАСА. І у нас на відміну від вас, в цьому місті є РЕПУТАЦІЯ, яку ми довго заробляли. І за нами стоять реальні жителі, а за вами, зараз, тільки "підставки для прапорів". І я навіть не уявляю, які публічні вибачення перед усіма людьми, які там сьогодні простояли і з якими вчинили, як з худобою, повинні бути від "Солідарності", щоб завоювати хоч трохи втраченого, сьогодні довіри.

Ps При цьому стало відомо, що чиновників з Краматорська посадили на автобус руїна ще вчора в 2 ночи !!! Тільки для того, щоб створити потрібну масовку. І зі Слов'янська пригнали людей ... "

Громадський активіст Олександр Костюченко : "Мені здалося, що зустріч з гарантом була відпрацьована оппоблоком на 5 +. Міським активістам і просто звичайним українцям-патріотам ніби спеціально" натякнули "- від вас нічого не залежить у цьому місті, кияни вас" кинули ", значить потрібно знову впасти в дружні обійми Матвіенковко-хотлубеевской компанії "

Фото Афіни Хаджинової.

Автор: Заріна Акопянц 23:54,11 червня, четвер
Джерело: Телеканал новин "24"" 

0

Коментарі