хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

***

Знаєте, у чому полягає відмінність між президентом Порошенком і президентом Януковичем? – Янукович, будучи безграмотною людиною, намагався вся ж таки набирати на роботу в свою адміністрацію фахівців. А Порошенко набирає таких же ж невігласів, як і він сам. Ось, будь ласка, черговий шедевр з сайту президента України.

http://president.gov.ua/news/32854.html

У новині під заголовком «Петро Порошенко обговорив з Президентом Фінляндії позицію Євросоюзу щодо України» стверджується, що «Саулі Нійністьо запросив Петра Порошенка відвідати лінію Маннергейма у зручний для нього час».

Керівник президентської прес-служби Святослав Цеголко, який виставив оцю дур на загальне сміховисько, очевидно, не знає, що лінія Маннергейма знаходиться (точніше, знаходилася) на території Російської Федерації – у Ленінградській області, на півдорозі між Петербургом і Виборгом. До того ж, зараз там дивитись нема чого: після радянсько-фінської війни, у ході якої Карельський перешийок разом з розташованою на ньому лінією Маннергейма захопив СРСР, оборонні рубежі було зруйновано. А в експозиціях музеїв Москви та Санкт-Петербурга демонструються лише окремі частини фінських дотів.

P.S. Наступного дня після виходу цієї замітки в Адміністрації Президента схаменулись і вирішили виправити "лінію Маннергейма" на "музей Маннергейма". При цьому Святослав Цеголко не подумав, що Порошенко, можливо, дійсно, ідіот. Але президент Фінляндії - явно осудна людина й не став би запрошувати президента іншої держави, яка перебуває в стані фактичної війни, до себе в гості лише для того, щоби зазирнути в музей.

0

Коментарі