хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Правий сектор - незаконне бандформування :)))))))))))

На якій підставі у незаконних банформувань взагалі на руках необлікована зброя, і вони ще не у в'язниці? Колись за патрон садили, а тут цілі сотні одиниць зброї, просто цирк . І їх ще захищають. Просто шок.

"25.03.15 21:33 Бійцям "Правого сектора" наказали піти з-під Маріуполя
Керівництво сектора "М" наказало добровольчим батальйонам залишити зону проведення антитерористичної операції.

Як повідомляє Цензор.НЕТ , про це представники "Правого сектора" розповіли кореспондентам 0629 . Командир 8 окремої роти "Правого сектора" Андрій Червень розповів про те, що їм дано наказ покинути Широкино до 27 березня і до 1 квітня покинути зону проведення АТО. За його словами, у наказі зазначено, що вийти повинні всі підрозділи, які не входять до складу ЗСУ та Нацгвардії. Червень сказав, що він не може не підкоритися наказу. Командир 8 окремої роти заявив про те, що висновок добровольчих з'єднань згубно позначиться на обороні Маріуполя. Червень звертався до громадськості Маріуполя, з проханням вплинути на те, щоб добровольці залишилися на позиціях в Широкино. "Нехай люди в політичному питанні захистять нас, і ми будемо продовжувати захищати їх фізично", - говорить він.

Читайте на "Цензор.НЕТ": на мінах "Правого сектора" підірвався автобус терористів, - блогер. ( А де гарантія, що це не були мині люди?)

Начальник штабу 8-ої окремої роти Дука "Правого Сектора" "Аратта" Артем Луцак, позивний "Доктор", підтвердив дану інформацію Він заявив, що ЧЕРВНЯ був поставлений ультиматум, про те, що або ДУК "Правий сектор" "лягати під яку -нибудь офіційну структуру, або покидає зону АТО ", - сказав він. На даний момент за словами Луцака, бійці "Правого сектора" відходять з "червоної зони" на базу. "У нас забирають право на війну. Нейтралізація добровольчих батальйонів - це зрада", - заявив Луцак. Начальник штабу 8-ої окремої роти говорить про тому, що добровольці ефективніше воюють ніж ВСУ з огляду на те, що у них більше мотивація. "Ми робимо те, що не можуть робити вони", - упевнений Луцак. Прес-офіцер сектору "М" Олег Сушинський сказав, що в Широкино стоять "Азов", "Донбас" і Наці" https://www.facebook.com/media/set/…

0

Коментарі